shopping_cart
سبد خرید شما more_horiz
support_agent
021-88853790
filter_alt
shopping_basket

✔️ قیمت خرید اپل تی وی | Apple TV

filter_alt فیلتر ها :
color_lens انخاب رنگ
restart_alt

اپل تی وی Apple TV



اپل تی وی یک پخش کننده رسانه دیجیتال و میکروکنسول است که توسط Apple توسعه یافته و به بازار عرضه شده است. از اولین نسخه اپل تی وی که در دهه 90 میلادی عرضه شد سالها می‌گذرد و آخرین نسخه اپل تی وی در سال 2022 تولید شده که در واقع نسل ششم و در حال حاضر جدیدترین نسخه اپل تی وی می‌باشد. Apple TV، یک سخت افزار تحت شبکه کوچک است که داده‌های رسانه دریافتی مانند ویدیو و صدا را روی یک تلویزیون یا نمایشگر خارجی پخش می‌کند. اپل تی وی، فاقد کنترل‌های یکپارچه است و فقط از راه دور قابل کنترل است که این کار از طریق Apple Remote ،Siri Remote یا برخی از کنترل‌های مادون قرمز شخص ثالث صورت می‌گیرد.

از ساخت اولین اپل تی وی، سال‌ها می‌گذرد و نسل‌های امروزی اپل تی وی با نسخه‌های قدیمی آن تفاوت زیادی (مخصوصاً از لحاظ سخت افزاری) داشته‌اند. با هم، مروری بر تمامی مدل‌های اپل تی وی خواهیم داشت و به توضیح آن‌ها خواهیم پرداخت.

 

APPLE TV چیست و چگونه کار می‌کند؟

با شنیدن اسم اپل تی وی خیلی از افراد فکر می‌کنند که نام یک تلویزیونی است، که بوسیله‌ی شرکت اپل تولید شده است! البته نام این محصول کمی گیج کننده به نظر می‌رسد، اما این گجت، یک تلویزیون نیست؛ بلکه اپل تی وی، یک گجت الکترونیکی، یک ستاپ باکس یا یک پخش کننده‌ی خانگی می‌باشد، که توسط یک کابل HDMI به تلویزیون وصل شده و قابلیت‌های ویژه و متنوعی را به تلویزیون شما اضافه می‌کند، به شکلی که حتی تلویزیون شما را هوشمند می‌کند. البته برای اتصال، کابل HDMI تنها راه نیست، بلکه شما می‌توانید با اتصال به اینترنت، از قابلیت‌های زیاد این گجت بهره‌مند شوید.

اپل تی وی در عین کوچکی، از نظر سخت افزاری حتی می‌تواند با برخی از لپ تاپ‌ها رقابت کند!

اپل تی وی یکی از اعضای خانواده‌ی بزرگ کوپرتینویی‌ها می‌باشد. (شرکتی در ایالت آمریکا در شهر کوپرتینو که در زمینه‌ی ساخت سخت افزارهای نوین فعالیت می‌کند).

این دستگاه با دیگر محصولات اپل مثل: آیفون، آیپد و مک بوک به آسانی ارتباط برقرار می‌کند، و فعالیت خود را بر روی پلتفرمی مشابه آن‌ها انجام می‌دهد. سیستم عامل آن  tvOS (تی وی او اس) می‌باشد.

تا اینجا باید یک جواب ساده برای اپل تی وی چیست؟ دریافت کرده باشید. اکنون این موضوع را کمی دقیق تر بررسی می‌کنیم.

اگر در 40 سال گذشته نگاهی به سیر تکامل تلویزیون داشته باشید، متوجه خواهید شد، که ظهور تلویزیون‌های هوشمند یک انقلاب عظیم به پا کرد.

این تلویزیون‌ها به این دلیل هوشمند نام گرفتند، که با اتصال به اینترنت و دسترسی به اپلیکیشن‌های مخصوص، قابلیت‌ها و امکانات ویژه و جدیدی را در اختیار کاربران می‌گذارند؛ دسترسی آسان به یوتیوب، نتفلیکس و دیگر رقبای آن‌ها، از جمله این امکانات است.

 

اپل تی وی

 

حال اگر کسی از شما بپرسد اپل تی وی چیست؟ می‌توانید بگویید: دستگاهی است که تلویزیون‌های غیر هوشمند را به تلویزیون هوشمند تبدیل می‌کند. البته اگر ویژگی اپل تی وی به همین جا ختم می‌شد، باوجود تلویزیون‌های هوشمند امروزی، دیگر تقاضا برای این گجت اینقدر زیاد نبود.

 

اپل تی وی نسل اول

اپل از سال 1993 در چند مرحله اقدام به ورود در صنعت سرگرمی خانگی کرد که در تمام این سال‌ها موفق نبود اما بالاخره در سال 2006 اولین نسل تلویزیون اپل با نام iTV، معرفی شد. تلویزیون اولیه اپل، به دلیل تشابه نام با شبکه بریتانیایی ITV و تهدید به پیگیری قانونی از طرف این مجموعه تغییر نام داده و به Apple TV نامگذاری شد. اپل تی وی نسل اول، از پردازنده پنتیوم M برخوردار بوده و سیستم عامل آن macOS X Tiger بود. این دستگاه دارای هارد 40 گیگابایتی بوده و برای راه اندازی نیاز به کامپیوتر داشت اما در سال 2007 نسخه دیگری از اپل تی وی تولید شد که 160 گیگابایت حافظه داشت و بدون نیاز به کامپیوتر دیگر، کار می‌کرد و سرویس‌هایی از iTunes Store ،MobileMe و Flickr قابل ارائه بود.

در سال 2008، امکان استفاده از آیفون و آیپاد تاچ، به عنوان کنترل از راه دور به عنوان جایگزین اپل ریموت، ایجاد شد.

 

اپل تی وی نسل اول

 

اپل تی وی نسل دوم 2010

شرکت اپل، نسل دوم اپل تی وی را در سال 2010 عرضه کرد. در این نسل برای اولین بار از تراشه Apple A4 که مبتنی بر ARM بود در کنار سیستم عامل iOS استفاده کرد. 

ابعاد اپل تی وی نسل دوم، یک چهارم نسل قبل شده و در یک باکس مشکی قرار گرفته بود و تا کیفیت 720P پشتیبانی می‌کرد. در این نسل از اپل تی وی با معرفی AirPlay، امکان پخش ویدیو از آیفون، آیپد و مک در اپل تی وی، برقرار شد. 

 

اپل تی وی نسل دوم 2010

 

اپل تی وی نسل سوم 2012

سومین نسل از اپل تی وی، در مارس 2012 رونمایی شد که دارای پردازنده Apple A5، طراحی مشابه نسل قبل، پشتیبانی از کیفیت 1080P بوده و امکان دسترسی از راه دور به دستگاه‌های HomeKit نیز فراهم شد. نسخه به روز شده‌ای از این اپل تی وی در سال 2013 معرفی شد که تراشه بهتر و مصرف انرژی کمتری نسبت به مدل قبلی داشت.

 

اپل تی وی نسل  سوم 2012

 

اپل تی وی نسل چهارم 2015

این مدل در سال 2015 و همراه با تراشه 64 بیتی Apple A8، اولین سیستم عامل tvOS معرفی شد که امکان دانلود برنامه‌های شخص ثالث را فراهم و از صدای Dolby Digital Plus پشتیبانی می‌کرد. این اپل تی وی، ظاهری مانند نسل‌های قبلی داشت و فقط ارتفاع آن بیشتر شده بود

 

اپل تی وی نسل  چهارم 2015

 

اپل تی وی 4K نسل اول (اپل تی وی نسل پنجم کلی) 2017

در 12 سپتامبر 2017 اولین نسل از دستگاه‌های اپل تی وی 4K توسط این شرکت عرضه شد که از خروجی 2160p ،HDR10 ،Dolby Vision پشتیبانی می‌کرد و به تراشه Apple A10X مجهز بوده و از رمزگشایی سخت افزاری HEVC پشتیبانی می‌کرد. این نسخه از اپل تی وی، ظاهری مانند اپل تی وی نسل چهارم داشته و تنها تفاوت آن، اضافه شدن دریچه‌های روی پایه، حذف پورت USB-C و اضافه کردن یک حلقه سفید لمسی در اطراف دکمه منو در Siri Remote می‌باشد.

 

اپل تی وی نسل  پنجم 2017

 

اپل تی وی 4K نسل دوم (اپل تی وی نسل ششم کلی) 2021

این نسل از اپل تی وی، در تاریخ 20 آپریل 2021 با بکارگیری تراشه A12 Bionic معرفی شد که از نرخ فریم بالای HDR ،HDMI 2.1 و Wi-Fi 6 برخوردار بود. اپل تی وی 4K نسل دوم، دارای یک کنترل از راه دور سیری بازطراحی شده ضخیم‌تر با صفحه لمسی دایره‌ای همراه با دکمه‌های ناوبری، دکمه‌های پاور و بی‌صدا کردن است. این ریموت فاقد شتاب‌سنج و ژیروسکوپ است که در Siri Remote قبلی وجود داشت و آن را با برخی بازی‌ها ناسازگار می‌کند.

 

اپل تی وی نسل  ششم 2021

 

اپل تی وی 4K نسل سوم (اپل تی وی نسل هفتم کلی) 2022

اپل در 18 اکتبر 2022 نسل جدیدی از اپل تی وی 4K را با استفاده از تراشه A15 Bionic عرضه کرد که دارای CPU پنج هسته‌ای و GPU پنچ هسته‌ای بود و نسبت به نسل قبل از وزن و ابعاد کمتری برخوردار بود و از HDR10+ نیز پشتیبانی می‌کرد

همانطور که تا این تاریخ، که در ابتدای سپتامبر 2023 قرار داریم توضیح دادیم، در مجموع 7 نسل از اپل تی وی تاکنون تولید شده که 4 نسل ابتدایی، جزو سری اول و 3 نسل بعدی جزو سری 4K هستند.

بر اساس نسل‌های تعریف شده تاکنون، اپل تی وی، این امکان را می‌دهد تا کاربران، از HDTV با تمام اپل تی وی‌ها و یا UHDTV با اپل تی وی 4K یا بالاتر، برای پخش ویدیو، موسیقی، و پادکست‌ها و همچنین دانلود برنامه‌ها و بازی‌ها از tvOS App Store استفاده کنند

 

اپل تی وی نسل هفتم 2022

 

 

تفاوت نسخه‌های مختلف اپل تی وی 

• نسخه‌های اپل تی وی از نظر حافظه‌ی داخلی با یکدیگر تفاوت دارند به طور مثال: Apple Tv 4k دارای 2 نسخه با ظرفیت 32 گیگ و 64 گیگ می‌باشد.

• همچنین تنها نسخه‌ی 4 و 5 و 6 اپل تی وی، از اپ استور، سیری و ویس سرچ، پشتیبانی می‌کنند و نسخه‌های دیگر چنین قابلیت‌هایی ندارند.

• پشتیبانی از صدای فراگیر دالبی 7.1 از دیگر قابلیت‌های نسخه‌ی 4 و 5 و 6 اپل تی وی می‌باشد، که در نسخه‌های قبل این گجت دیده نمی‌شود.

• در نسخه‌ی آخر Apple TV در سال 2022، شرکت اپل از پردازنده‌ی قوی A15 بایونیک (پردازنده‌ای که در آیفون 14 و آیفون 14پلاس به کار برده شده) استفاده کرده است. به همین دلیل کیفیت پخش عکس و فیلم در این نسخه بسیار عالی می‌باشد. 

 

 اپل تی وی چیست؟

 

البته بین نسخه‌های مختلف اپل تی وی، تفاوت‌های دیگری نیز وجود دارد، که ما به مهم‌ترین آنها پرداختیم و در اینجا قصد وارد شدن به جزئیات را نداریم، اما در کل اگر قصد خرید این محصول را دارید و برای شما حائز اهمیت است که اپل تی وی شما از محتوای 4k پشتیبانی کند، حتماً نسل 4 و 5 و 6 را تهیه کنید. 

خالی از لطف نیست که بدانید Apple TV از قابلیت جیلبریک کردن (شکستن قفل دیوایس‌ها و فرار از محدودیت‌های اپل) هم برخوردار است، اما تمام نسخه‌ها از این ویژگی پشتیبانی نمی‌کنند. Apple TV 4th Generation و Apple TV 4K(نسخه‌های 4 و 5 و6) امکان استفاده از قابلیت‌های جیلبریک، نصب اپ‌های خاص و دور زدن محدودیت‌های اپل، در آن ها وجود دارد. البته باید به این نکته توجه داشته باشید که مانند محصولات آیفون اپل، جیلبریک کردن اپل تی وی ممکن است، باعث از بین رفتن گارانتی آن محصول بشود و انجام آن نیاز به توانایی و دقت بالایی دارد. این موضوع را برای کاربرانی که جیلبریک کردن برایشان حائز اهمیت است، بیان کردیم ولی ما این کار را به شما پشنهاد نمی‌کنیم.

 

ویژگی‌های مهم Apple TV

در اینجا ما به چند ویژگی مهم اپل تی وی نسل 4 و 5 و 6 می‌پردازیم.

• دسترسی به اپ استور، دانلود، نصب و استفاده از اپلیکیشن‌ها

• دسترسی به قابلیت‌هایی مثل Netflix (نتفلیکس) برای پخش فیلم و سریال محبوب خود

• امکان استفاده‌ی مستقیم از سیری (Siri) دستیار هوشمند اپل

•  امکان اتصال گیم پد، به اپل تی وی و لذت بازی با آن در تلویزیون 

• امکان اتصال ایرپاد و گوش کردن به موسیقی، فیلم و... 

• امکان دسترسی به اینترنت و سفر به دنیای آنلاین

موارد ذکر شده، از مهم‌ترین ویژگی‌های اپل تی وی می‌باشد، که با اتصال آن می‌توانید، از این قابلیت‌ها بهره‌مند شوید. شاید بتوان گفت، اصلی‌ترین قابلیت اپل تی وی، اتصال به وای فای منزل یا محل کارتان می‌باشد، تا بتوانید از قابلیت‌ها و امکانات اینترنتی و آنلاینی استفاده کنید.

 

نحوه راه اندازی Apple TV 

حال که به طور کامل متوجه شدید اپل تی وی چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟ خوب است که نحوه‌ی راه اندازی این فن آوری را بدانید.

اگر شما یک اپل تی وی تهیه کرده‌اید، باید بدانید که آن را چگونه راه اندازی کنید؟ خبر خوب این است که راه اندازی اپل تی وی بسیار آسان می‌باشد.

اول از هرچیزی شما برای اتصال این گجت به چند چیز نیاز دارید:

1- یک اینترنت خوب و با سرعت قابل قبول برای اتصال

2- یک عدد کابل HDMI

3- یک کابل اترنت (اگر قصد اتصال از طریق کابل به جای وای فای را دارید).

4- یک دستگاه آیفون یا آی پد 

اکنون با دسترسی به موارد بالا، شما آماده‌ی اتصال و راه اندازی اپل تی وی می‌باشید.

 

اپل تی وی، کلاً از 3 بخش تشکیل شده که برای راه اندازی آن، به هر سه نیاز داریم:

 1- بدنه اصلی

2- کنترلر

3- سیم پاور 

 

خرید اپل تی وی apple tv


- در ابتدا باید سیم پاور را به بدنه‌ی اصلی اپل تی وی وصل کرده و به برق بزنید.

- حال یک سر کابل HDMI را به اپل تی وی و یک سر آن را به تلویزیون وصل کنید.

- اگر قصد اتصال توسط کابل اترنت را دارید، در این مرحله آن را به اپل تی وی وصل کنید.

- اکنون از روشن بودن تلویزیون خود اطمینان حاصل کرده و ورودی تلویزیون را بر روی HDMI که اپل تی وی به آن وصل است، بگذارید.

- مراحل راه اندازی بر روی صفحه‌ی تلویزیون نمایش داده می‌شود، به کمک ریموت سیری یا همان کنترلر، گزینه‌ی Pair With Apple TV را انتخاب کنید.

حالا بعد از نمایش مراحل تنظیم اپل تی وی در تلویزیون، باید زبان و کشور خود را انتخاب کنید. (پیشنهاد ما به شما زبان English و کشور United States of America می‌باشد).

- حال پیغام فعال سازی سیری برای شما نمایان می‌شود و می‌توانید آن را فعال یا غیرفعال کنید.

- در این مرحله شما می‌توانید همگام سازی اطلاعات آیفون یا آی پد خود را با دستگاه اپل تی وی انجام دهید. برای این منظور گزینه‌ی Set Up with Device را انتخاب کرده، پس از آن همگام سازی خیلی از اطلاعات اپل تی وی با آیفون یا آیپد شما انجام می‌شود. 

- برای تنظیمات به طور دستی می‌توانید گزینه‌ی Set Up Manually را انتخاب کنید. 

- برای اتصال اینترنت دستگاه اپل تی وی را به وای فای منزل یا محل کار متصل کرده، همچنین اگر اشتراک سرویسی را دارید، در این مرحله باید وارد کنید. 

پس از طی کردن این مراحل، صفحه‌ی اصلی اپل تی وی نمایان می‌شود.

در اینجا، راه اندازی اپل تی وی شما تکمیل گردیده و از این پس می‌توانید از محتویات آن بر روی تلویزیون نهایت لذت را ببرید. 

نکته: برای ثبت هر عملی، فقط کافی است مانند تاچ پد لپ تاپ، بر روی قسمت تاچ (لمسی) ریموت دستگاه، فشار کوچکی اعمال کنید.

نکته: چنانچه گزینه‌ای را اشتباه زدید نگران نباشید، تنها با زدن دکمه‌ی منو (Menu) به مرحله‌ی قبلی باز می‌گردید. به عبارتی دکمه‌ی منو، مانند دکمه‌ی Back در گوشی‌های هوشمند عمل می‌کند.

 

امکانات اپل تی وی

برنامه‌های مختلفی که برای نسل‌های اول، دوم و سوم اپل تی وی تدارک دیده شده بودند، محتوای محدودی را ارائه می‌کردند که تولید آنها در حال حاضر متوقف شده است. از زمانی که سیستم عامل tvOS مبتنی بر iOS در اپل تی وی به کار گرفته شد، توسعه دهندگان این امکان را پیدا کردند که برنامه‌های بیشتری مانند فایل‌های چند رسانه‌ای، موسیقی و بازی را برای رابط کاربری اپل تی وی تدارک ببینند
لیست این امکانات به شرح زیر است:

 

1-پخش ویدیو

کاربران Apple TV می‌توانند فیلم‌ها و برنامه‌های تلویزیونی را از فروشگاه iTunes کرایه یا خریداری کنند، یا از سرویس‌های مختلفی که در فروشگاه برنامه tvOS یافت می‌شوند، ویدیو پخش کنند

همچنین کاربران می‌توانند از طریق برنامه جهانی Apple TV به برنامه‌های زنده و درخواستی خود دسترسی پیدا کنند. در سیستم عامل tvOS 10.1 و بعد از آن این امکان ایجاد شده است که کاربر فقط یکبار برای احراز هویت تلاش کند و نیاز به احراز هویت جداگانه برای هر یک از این برنامه‌ها نداشته باشد.

 

اپل تی وی: امکان پخش ویدیو

 

2- پخش موسیقی و پادکست

کاربران می‌توانند به ترتیب از طریق برنامه‌های Music و Podcasts به کتابخانه‌های موسیقی و پادکست‌های خود که در iTunes از طریق iCloud خریداری کرده‌اند دسترسی داشته باشند. علاوه بر این، کاربران همچنین می‌توانند مشترک خدمات پخش موسیقی شوند و از این طریق به محتوا دسترسی داشته باشند.

 

3- عکس ها

برنامه Photos داخلی، عکس‌های کاربر را از گالری عکس iCloud همگام‌سازی می‌کند و آن‌ها را در تلویزیون نمایش می‌دهد. علاوه بر این، کاربران می‌توانند برنامه‌های شخص ثالث مانند Adobe Lightroom را دانلود کنند تا آن‌ها را مشاهده، ویرایش و به اشتراک بگذارند

 

4- برنامه‌ها و بازی‌ها

با نسل چهارم Apple TV و نسخه‌های جدیدتر، کاربران می‌توانند برنامه‌ها و بازی‌ها را از tvOS App Store دانلود کنند. این فروشگاه، برنامه مشابه چیزی است که در آیفون و آی پد اپل یافت می‌شود.

اکنون، برنامه‌ها می‌توانند به راحتی توسط توسعه‌دهندگان از iOS منتقل شوند زیرا tvOS و iOS یک پایگاه کد و هسته مشترک دارند.

 

اپل تی وی:  امکان انجام بازی

 

5- بازتاب و mirroring

با AirPlay، کاربران می‌توانند محتوا را به‌صورت بی‌سیم، از دستگاه iOS یا مک، پخش یا بازتاب دهند. با کشیدن انگشت از پایین صفحه به بالا (در مدل‌های جدیدتر از بالا سمت راست به پایین) در Control Center در iOS یا در نوار منو در Mac، می‌توانید به AirPlay دسترسی پیدا کنید

این امکان شامل موارد زیر است:

- Casting، که به کاربران امکان می‌دهد به صورت بی‌سیم ویدیو یا صدا را از  iPhone ،iPad  یا Mac خود، به Apple TV ارسال کنند

- Mirroring، که به کاربران اجازه می‌دهد تا به صورت بی سیم، صفحه مک یا دستگاه AirPlay خود را بر روی تلویزیون منعکس کنند و از آن به عنوان نمایشگر دوم استفاده کنند.

- AirPlay همتا به همتا، که از بلوتوث برای اتصال در صورتی که Apple TV و دستگاه iOS/Mac در یک شبکه Wi-Fi نباشند استفاده می‌کند.

 

5- سیری

- امکان استفاده از سیری، در نسل چهارم و بعد از آن اپل تی وی تعبیه شده که اجازه می‌دهد کاربر از دستورات صوتی برای تکمیل فیلدهای متنی از جمله؛ نام کاربری و رمز عبور استفاده کند.

- جستجوی جهانی برای تعداد زیادی برنامه در برخی کشورها در دسترس است تا امکان استفاده از کانال‌های بیشتری مانند iTunes ،Netflix و Stan را در سراسر جهان فراهم کند.

- با استفاده از ویژگی Live Tune-In، کاربر اجازه پیدا می‌کند که از سیری بخواهد اپل تی وی را برای پخش زنده تنظیم کند.

 

اپل تی وی:  امکان استفاده از سیری

 

6- HomeKit

از اپل تی وی نسل سوم به بعد، می‌توان به عنوان یک مرکز کنترل دستگاه‌های HomeKit مانند قفل، ترموستات، یا درهای گاراژ، بصورت لوکال یا از طریق اینترنت استفاده کرد. همچنین از اپل تی وی نسل چهارم به بعد، این امکان ایجاد شد که کاربر بتواند از اتوماسیون HomeKit مانند اجرای خودکار صحنه‌ها، پشتیبانی از چند کاربر، استفاده از سیری برای کنترل دستگاه‌ها، دسترسی از راه دور برای کاربران Share شده، و دوربین‌های دارای HomeKit، استفاده کند.

 

7-امکانات عمومی

لیست این امکانات به شرح زیر است:

- HDMI CEC که برای کنترل دستگاه‌های دیگر در تنظیمات سینمای خانگی کاربر استفاده می‌شود

- App Switcher که به کاربر اجازه می‌دهد برنامه‌ها را تغییر دهند.

- محافظ صفحه‌نمایش (Screensaver) هوایی که به تلویزیون اجازه می‌دهد در صورت غیرفعال بودن Apple TV، نمای هوایی از شهر را نمایش دهد. این قابلیت نیز در اپل تی وی وجود دارد که در صفحه اصلی (home screen)، با یک بار فشار دادن منو، روی کنترل از راه دور سیری، محافظ‌های صفحه‌نمایش، فراخوانی شوند.

 

8- App Store

اپل استور از چهارمین نسل اپل تی وی (Apple TV HD) به بعد، در دسترس است و نسخه‌های قدیمی امکان دسترسی به آن را ندارند. از این نسل به بعد با استفاده از tvOS که مبتنی بر iOS بود، توسعه دهندگان اجازه پیدا کردند که برنامه‌های iOS را با کمی تغییر، در اپ استور قرار دهند.

 

اپل تی وی:  امکان استفاده از App Store

 

اپل تی وی: سیستم عامل

رابط کاربری اپل تی وی در نسخه‌های ابتدایی، ویرایشی از macOS بود اما در حال حاضر کنترل تمام عملکرد اپل تی وی، از طریق سیستم عامل tvOS انجام می‌شود.

 

علت کار نکردن ریموت سیری در اپل تی وی:

بد نیست در این مقاله به یکی از ایرادات احتمالی اپل تی وی نیز اشاره کنیم تا اگر با آن برخورد کردید، بتوانید به سادگی، ایراد را برطرف کنید.

اگر ریموت سیری شما کار نمی‌کند دکمه‌ها‌ی Menu + volume up را بطور همزمان فشارداده و 5 ثانیه نگه دارید. اگر با پیغام You Aren’t Close Enough روبه رو شدید، فاصله‌ی خود را از اپل تی وی کم کنید، به عبارتی به اپل تی وی نزدیک‌تر شوید. اگر اپل تی وی شما، اشکال سخت افزاری نداشته باشد، با این کار، ایراد رفع می‌شود.

لازم به ذکر است که اگر می‌خواهید به شبکه‌هایی همچون آیتونز و Netflix دسترسی داشته باشید باید اطلاعات اپل آیدی خود را با اپل تی وی همگام کنید. البته این موضوع را در نظر داشته باشید که برای دسترسی کامل به محتوای این برنامه‌ها باید اشتراک آنها را از Apple تهیه کنید که این امکان در ایران به دلیل تحریم وجود ندارد.

 

قیمت خرید اپل تی وی Apple TV

قیمت اپل تی وی Apple TV در سایت اپل، در آخرین نسخه آن که Apple TV 4K نسل سوم است، 129 دلار در نسخه وای فای بوده و برای خرید اپل تی وی نسخه وای فای+اترنت نیز باید مبلغ 149دلار پرداخت کرد. فروشگاه پارسان می، تمام تلاش خود را بکار میگیرد تا بهترین قیمت خرید اپل تی وی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد. البته قیمت اپل تی وی نیز مانند سایر لوازم دیجیتال تابعی از نرخ ارز بوده و نوسان زیادی دارد اما قیمت اپل تی وی ثبت شده در سایت پارسان می، واقعی بوده و امکان خرید اپل تی وی با همان قیمت و در تمام 24ساعت شبانه روز مهیا میباشد. برای مشاهده قیمت اپل تی وی (Apple TV) به دسته بندی این کالا در سایت مراجعه نمایید.

 

 

 

 

پارسان می