سرفیس چیست؟ خانواده بزرگ "سرفیس مایکروسافت" یا همان Microsoft Surface محبوبیت بسیار زیادی بین کاربران دارند. در این نوشتار جهت آشنایی بیشتر مخاطبان پارسان می، به معرفی و بررسی اجمالی "انواع مایکروسافت سرفیس" میپردازیم.
شرکت مایکروسافت نامی آشنا در دنیای دیجیتال است که تقریباً همه ما حداقل در دورهای از زندگی خود از برخی محصولات آن همچون ویندوز استفاده کردهایم!
اما اعتبار این شرکت فقط به نرم افزارهای تولیدی آن ختم نشده و محصولات سخت افزاری برند مایکروسافت نیز، همواره از سردمداران دنیای دیجیتال به شمار میآیند.
در این میان خانواده بزرگ "سرفیس مایکروسافت Microsoft Surface" همان محبوبیت بسیار زیادی بین کاربران دارند. در این نوشتار با "پارسان می" همراه باشید تا به معرفی و بررسی اجمالی "مایکروسافت سرفیس" بپردازیم.
به طور کلی، مایکروسافت سِرفیس Microsoft Surface به کامپیوترها و تبلتهای تولید شرکت مایکروسافت اطلاق میشود. این سیستمها شامل کامپیوترهای شخصی یکپارچه یا All In One، لپ تاپ ها، تبلت و تخته هوشمند یا همان "اسمارت برد" میباشند که نسل های جدید آنها دارای صفحه نمایش لمسی هستند.
طراحی و توسعه محصولات فوق توسط کمپانی مایکروسافت صورت گرفته و تولید آنها نیز توسط این شرکت با همکاری شرکت Pegatron تایوان انجام میگیرد.
کمپانی مایکروسافت سالهای زیادی است که در زمینه طراحی و تولید نرم افزار و سیستمهای عامل یکی از رهبران جهان دیجیتال بوده؛ بنابراین حدود یک دهه پیش، طراحی دستگاههایی را آغاز کرد که برای اجرای نرم افزارهای مایکروسافت، بالاترین بازدهی ممکن را داشته باشند.
1. کمپانی مایکروسافت اولین بار Surface (سرفیس) را در تاریخ 18 ژوئن 2012 معرفی نمود.
2. دومین سری مایکروسافت سرفیس نیز تحت عنوان سرفیس پرو (Surface Pro)، در 26 اکتبر سال 2012 روانه بازار شد.
3. بعدها سرفیس 3 (Surface 3)، سرفیس پرو 3 (Surface Pro 3)، سرفیس پرو 4 (Surface Pro 3) و سرفیس بوک جدید (Surface Book) در سال 2015 ارائه شدند.
4. سرفیس استودیو (Surface Studio) و سرفیس دئو (Surface Duo) و سرفیس هاب (Surface Hub) هم حدود یک سال بعد (2016) در دسترس قرار گرفتند.
5. پس از معرفی لپ تاپ سرفیس در ماه می 2017، شرکت مایکروسافت نسل پنجم Surface Pro (سرفیس پرو 5) را نیز معرفی نمود.
6. این کمپانی، سال بعد، Surface Hub 2 (سرفیس هاب 2) را معرفی کرد که دارای یک لولای چرخان جدید بوده از قابلیت اتصال چندین هاب به یکدیگر برخوردار است.
7. Surface Go (سرفیس گو) که تبلتی با صفحه نمایش 10 اینچ بود، در ژوئن سال 2018 معرفی شده است.
8. حدود یک سال بعد نیز سرفیس پرو 7 (Surface Pro 7)، سرفیس لپ تاپ 3 (Surface Laptop 3) و سرفیس پرو ایکس (Surface Pro X) با پردازنده Microsoft SQ1 ARM توسط این شرکت معرفی شدند.
9. سرفیس نئو (Surface Neo)، به عنوان تبلتی با صفحه دوگانه و سرفیس دئو (Surface Duo) که یک تلفن همراه با صفحه نمایش دوگانه و سیستم عامل اندروید میباشند، در سال 2020 روانه بازار شدند.
10. در نیمه اول سال 2022 شرکت مایکروسافت اقدام به معرفی سرفیس پرو 7 پلاس (Surface 7 plus)، سرفیس لپ تاپ 4 (Surface Laptop 4)، سرفیس گو 3 (Surface Go 3) و سرفیس پرو ایکس (Surface Pro X) نمود و در 22 سپتامبر 2021، سرفیس پرو 8 (Surface Pro 8)، سرفیس دئو 2 (Surface Duo 2) و سرفیس لپتاپ استودیو (Surface Laptop studio) هم معرفی شدند که در حال حاضر جدیدترین سرفیس مایکروسافت محسوب میشوند.
11. در سال 2023 نیز سرفیس پرو 9 (Surface Pro 9)، سرفیس لپ تاپ 5 (Surface Laptop 5) و سرفیس استودیو 2 پلاس (Surface Studio 2 plus) روانه بازار شدند که جدیدترین دستگاههای موجود مایکروسافت میباشند.
در صورت تمایل به مشاهده مدلها و انواع سرفیسها میتوانید به دسته بندی سرفیس مایکروسافت در سایت پارسان می مراجعه کنید.
خانواده مایکروسافت سرفیس، به طور کلی شامل چند گروه اصلی و چند زیر شاخه میباشد که اجمالاً به معرفی هر یک از آنها پرداخته شده است:
در یک دسته بندی کلی دستگاههای ساخت Microsoft را میتوان به 5 گروه تقسیم کرد:
1. سرفیس لپتاپ مایکروسافت (Microsoft Surface Laptop)
2. سرفیس تبلت مایکروسافت (Microsoft Surface Tablet)
3. سرفیس کامپیوتر همه کاره (Microsoft Surface All in one)
4. سرفیس دوئو مایکروسافت (Microsoft Surface Duo)
5. سرفیس هاب مایکروسافت (Microsoft Surface Hub)
همانطور که از نام این گروه پیداست، تمامی انواع لپتاپ مایکروسافت جزو این دسته هستند که مهمترین آنها سرفیس لپ تاپ بوده و شامل موارد زیر میباشند:
سرفیس لپتاپ 1، سرفیس لپتاپ 2 ، سرفیس لپتاپ 3 ، سرفیس لپتاپ 4 ، سرفیس لپ تاپ 5
سرفیس بوک 1 ، سرفیس بوک 2، سرفیس بوک 3
سرفیس لپتاپ گو 1، سرفیس لپتاپ گو 2
سرفیس لپتاپ SE
در این گروه نیز تمامی انواع تبلت مایکروسافت قرار میگیرند که مهم ترین دسته آن سرفیس پرو بوده و شامل موارد زیر میباشند:
سرفیس پرو 5 ، سرفیس پرو 6 ، سرفیس پرو 7 ، سرفیس پرو 7 پلاس، سرفیس پرو 8، سرفیس پرو 9
سرفیس پرو X
سرفیس گو 1، سرفیس گو 2، سرفیس گو 3
این گروه خلوتترین گروه از سرفیس ها میباشد که تنها شامل یک مدل کامپیوتر All in one مایکروسافت است:
سرفیس استودیو 1، سرفیس استودیو 2، سرفیس استودیو 2 پلاس
این گروه شامل گوشیهای دو صفحهای مایکروسافت، معروف به سرفیس دوئو مایکروسافت بوده و 2 مدل از آنها تاکنون تولید شده است.
سرفیس دوئو 1، سرفیس دوئو 2
این گروه شبیه به دستگاههای کامپیوتر All in one بوده و تفاوت اصلی این دو گروه با یکدیگر در ابعاد نمایشگر است که سرفیس هاب مایکروسافت، دارای نمایشگرهای بسیار بزرگ ( 55 و 84 اینچ) بوده و از کیفیت بالایی برخوردار است. از سرفیس هاب مایکروسافت میتوان بعنوان دستگاه کامپیوتر مستقل و همچنین بعنوان نمایشگر سایر دستگاهها استفاده کرد.
سرفیس هاب، سرفیس هاب 2
توضیح درباره گروه بندی انواع سرفیس
در این لیستها سعی شده مدلهای سرفیس جدیدتر، مورد اشاره قرار گیرد و مدلهای سرفیس قدیمی، در لیست نیامده است.
در صورت تمایل به مشاهده مدلها و انواع سرفیسها میتوانید به دسته بندی سرفیس مایکروسافت در سایت پارسان می مراجعه کنید.
Surface Laptop لپ تاپ سرفیس
سرفیس لپ تاپ ها کمی گرانتر و البته لوکستر میباشند و در واقع لپ تاپ مایکروسافت محسوب میشوند. این نوع از سرفیس ها، مناسب افرادی همچون تایپیست ها و برنامه نویس ها میباشند، که به کیبورد نیاز شدید داشته و مشخصات فنی قوی تری میخواهند.
Surface Go سرفیس گو
قیمت سرفیس گو ها نسبتاً ارزانتر بوده و از نظر ظاهری، کوچک، سبک و زیبا میباشد. این نوع از سرفیس ها برای استفاده عمومی مناسب هستند. سرفیس گو، دارای صفحه کلید جداشونده و قلم میباشد.
Surface Book سرفیس بوک
سرفیس بوک ها در واقع از قویترین انواع سرفیس به شمار میروند. سرفیسهایی که پردازنده گرافیکی بسیار قدری داشته و قابلیت جدا شدن از کیبورد را نیز دارند؛ بنابراین در صورت لزوم می توانند به عنوان تبلت هم مورد استفاده قرار بگیرند.
Surface Studio سرفیس استودیو
این دسته از سرفیسها به عنوان کامپیوتر رومیزی بدون کیس با مشخصات فنی فوق العادهای هستند که با داشتن صفحه نمایش بزرگ 28 اینچی و پیشرفته خود، انتخاب خوبی برای انیمیتورها، فیلمسازان، طراحان و عکاسان به شمار میروند.
Surface Pro سرفیس پرو
همانطور که از نام این سرفیس بر میآید، محصولی حرفهای و قوی بوده و مدلهای مختلی دارد که کاربران با توجه به نیاز خود میتوانند آنرا برای خرید انتخاب نمایند. البته از وزن کم و قابلیت حمل و نقل آسان این دسته از سرفیسها هم نباید چشم پوشی کرد.
Surface Hub سرفیس هاب
سرفیسی با صفحه نمایش 55 یا 84 اینچی که گزینهای فوق العاده و تماشایی برای ویدئو کنفرانس ها و جلسات آموزشی میباشد. همچنین برای آموزش نرم افزار های ترسیم و نقشه کشی مانند کتیا، کاربرد بسیار خوبی دارند.
این سرفیس، در واقع یک گوشی هوشمند با صفحه لمسی دوگانه بوده و با سیستم عامل اندروید کار میکند.
تقسیمات انواع سرفیس مایکروسافت تا این لحظه شامل عناوین بالا بود اما اگر شرکت Microsoft دستگاه جدیدی به لیست خود اضافه کند، آن را در اینجا قرار خواهیم داد.
در صورت تمایل به مشاهده مدلها و انواع سرفیسها میتوانید به دسته بندی سرفیس مایکروسافت در سایت پارسان می مراجعه کنید.
1. از نظر سخت افزاری قوی هستند.
2. توانایی نگهداری شارژ به مدت طولانی دارند.
3. سبک وزن هستند.
4. از نظر ظاهری زیبا و شیک هستند.
5. بدنه مستحکمی دارند.
6. در بسیاری از مدل ها به راحتی و تنها با چرخشی در لولا، قابل تبدیل به تبلت هستند.
7. ضخامت کمی دارند.
8. نگهدارنده سرفیس ها طراحی منحصر به فردی دارد که زوایای مختلفی را در دسترس قرار میدهد.
9. صفحه نمایش زیبا و شفافی دارند.
10. صفحه لمسی واکنشی، در مدل های دارای صفحه نمایش لمسی بسیار کاربردی میباشد.
11. قلم طراحی آن ها از برترین قلم های موجود در بازار به شمار میرود.
12. به جز سرفیس دوئو، تمامی مدلهای سرفیس، از سیستم عامل ویندوز پشتیبانی میکنند.
13. کیبورد روان و با کیفیتی دارند.
سرفیس های تبلت، کیبوردی اختصاصی دارند که با عنوان تایپ کاور سرفیس Surface Pro Type Cover شناخته می شود. Type cover علاوه بر اینکه کیبوردی کامل و روان است، حکم محافظی برای صفحه نمایش سرفیس را نیز دارد.
کیبورد جدید مایکروسافت با نام "تایپ کاور" از نسخه های پیشین بزرگتر بوده و از یک لولای اضافه نیز بهره میگیرد و می تواند با تا شدن لبه بالایی به سرفیس تبلت متصل شود. طراحی ساده و ارگونومیک این کاور از ویژگی های جذاب آن به شمار میآید.
سرفیسها، خانواده ای بزرگ متشکل از انواع کامپیوتر های یکپارچه، لپ تاپ ها، تبلت ها و تختههای هوشمند شرکت مایکروسافت هستند که به منظور به حداکثر رساندن کارایی نرم افزار های تولید شده توسط این شرکت، طراحی شده و گسترش داده شدهاند.
تقریباً همه اعضای خانواده سرفیس مایکروسافت Microsoft Surface دارای صفحه نمایش لمسی بوده و لپ تاپ های نسل جدید آن، قابلیت تبدیل شدن به تبلت های قابل حمل و جدا شدن از کیبورد را دارند.
کیبورد یا کاور تبلت از لوازم جانبی آن ها به شمار رفته و علاوه بر ایفای نقش به عنوان یک کیبورد همه چیز تمام، محافظی برای صفحه نمایش تبلت میباشند.
در صورتی که بخواهید قیمت خرید انواع سرفیس مایکروسافت و زیر مجموعه های آن را مشاهده کنید و یا مشخصات فنی را بررسی نمایید، میتوانید به فروشگاه سایت پارسان می مراجعه کنید و یا برای پاسخ به سوالات بیشتر با مشاوران فنی ما تماس بگیرید.
گردآوری: فروشگاه اینترنتی پارسان می