shopping_cart
سبد خرید شما more_horiz
support_agent
021-88853790
window
shopping_basket
apple-watch

✔️ قیمت خرید اپل واچ | Apple Watch

اپل واچ | شما می‌توانید ضمن مشاهده و بررسی مشخصات فنی و قیمت خرید اپل واچ Apple Watch (ساعت هوشمند اپل) در تمامی مدل‌ها (اپل واچ اولترا، 8، 7 و...) اقدام به خرید اپل واچ مورد نظر خود نمایید.

اپل واچ سری ۱۰

اپل واچ سری ۹

اپل-واچ-سری-9-آلومینیوم-41-میلیمتر-بند-سیلیکونی اپل واچ سری 9 آلومینیوم 41 میلیمتر-بند سیلیکونی
  • صورتی
  • میدنایت
  • استارلایت
  • نقره ای
  • قرمز
21,000,000
shopping_cart
اپل-واچ-سری-9-آلومینیوم-45-میلیمتر-بند-سیلیکونی اپل واچ سری 9 آلومینیوم 45 میلیمتر-بند سیلیکونی
  • صورتی
  • میدنایت
  • استارلایت
  • نقره ای
  • قرمز
ناموجود
shopping_cart

اپل واچ سری ۸

اپل-واچ-سری-8-آلومینیوم-41-میلیمتر-بند-سیلیکونی اپل واچ سری 8 آلومینیوم 41 میلیمتر-بند سیلیکونی
  • قرمز
  • استار لایت
  • میدنایت
  • نقره ای
ناموجود
shopping_cart
اپل-واچ-سری-8-آلومینیوم-45-میلیمتر-بند-سیلیکونی اپل واچ سری 8 آلومینیوم 45 میلیمتر-بند سیلیکونی
  • قرمز
  • استار لایت
  • میدنایت
  • نقره ای
ناموجود
shopping_cart

اپل واچ سری ۷

اپل-واچ-سری-7-آلومینیوم-41-میلیمتر-بند-سیلیکونی اپل واچ سری 7 آلومینیوم 41 میلیمتر-بند سیلیکونی
  • میدنایت
  • استار لایت
  • قرمز
  • آبی
  • سبز
ناموجود
shopping_cart
اپل-واچ-سری-7-آلومینیوم-45-میلیمتر-بند-سیلیکونی اپل واچ سری 7 آلومینیوم 45 میلیمتر-بند سیلیکونی
  • میدنایت
  • استار لایت
  • قرمز
  • آبی
  • سبز
ناموجود
shopping_cart

اپل واچ  Apple Watch - ساعت هوشمند اپل



اپل واچ Apple Watch: معرفی

اپل واچ Apple Watch ساعت هوشمندی است که توسط کمپانی اپل در تاریخ 9 سپتامبر 2014 (18 شهریور 1393) همزمان با آیفون 6 و 6 پلاس رونمایی شد. این ساعت هوشمند، با قابلیت‌های فراوان خود، در حالی در تاریخ 24 آوریل 2015 (4 اردیبهشت 1394) روانه بازار شد که از همان ابتدا، افراد بسیاری برای خریدش به انتظار نشسته بودند!

ارتباط یک ساعت مچی با آیفون، کافی است تا اپل دوستان را به وجد بیاورد؛ چه رسد به اینکه قابلیت‌ها و اپلیکیشن‌های کارآمدی نیز روی مچ دستشان باشد. دو نرم‌ افزار Workout و Fitness با مضمون سلامتی، به طور پیش‌فرض در این ساعت پایه‌ریزی شده بودند.

قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای همچون نمایش ضربان قلب، امکان بهره‌گیری از اپل مپز یا همان نقشه اپل، و بسیاری کارایی دیگر.

علاوه بر ویژگی‌هایی همچون ضدآب بودن، امکان استفاده از دستیار صوتی siri سیری و ..... موجب شد خیلی زود، داشتن این ساعت هوشمند به یکی از اولویت‌های کاربران محصولات اپل تبدیل شود.  

تا جایی که در سه‌ ماهه دوم سال 2015، با 4.2 میلیون فروش، به عنوان یکی از محبوب‌ترین پوشیدنی‌های دنیا مطرح شد. گفتنی است که اپل واچ Apple Watch، اولین محصولی است که پس از فوت استیو جابز، از سوی شرکت اپل معرفی شد.  

 

اپل واچ چگونه متولد شد؟

مدت‌ها بود که زمزمه‌هایی از ارائه این تکنولوژی توسط اپل به گوش می‌رسید اما مردم دقیقاً نمی‌دانستند که این گجت چه طور عمل خواهد کرد، حتی گفته شده که تا سال 2011 بیشتر تصور می‌شد که اپل واچ یکی از دستگاه جدید آی پاد است که به مچ دست بسته شده و توانایی ارتباط راحت‌تر با دستیار صوتی اپل (siri) را فراهم می‌کند!

در تاریخ 10 فوریه 2013 (22 بهمن1391)، نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال، طی گزارشی خبر از توسعه یک ساعت مچی هوشمند توسط شرکت اپل دادند که با سیستم‌عامل ios کار می‌کند.

بسیاری از نشریه‌های معروف آن زمان، ادعا می‌کردند که بیش از 100 طراح روی پروژه اپل واچ Apple Watch مشغول به کار هستند. دو روز بعد، بلومبرگ گزارش نمود که این پروژه اپل، به مرحله تولید انبوه رسیده است. 

هیجان زیادی برای ورود این محصول جدید به بازار به وجود آمده بود و گزارش‌های پی‌درپی در مشهورترین نشریه‌ها و رسانه‌ها به بحث پیرامون این موضوع اختصاص یافته بود.

در آوریل سال 2014 (فروردین 1393)، تیم کوک، مدیر عامل وقت کمپانی اپل در مصاحبه‌ای با نشریه وال استریت ژورنال اعلام داشت که اپل، قصد عرضه محصولی جدیدی در سال 2014 را دارد اما جزئیات را مشخص نکرد.

تا اینکه بالاخره در تاریخ 9 سپتامبر 2014 (18 شهریور 1393) طی یک نشست مطبوعاتی و همزمان با ارائه آیفون 6، این محصول جدید که به تعبیر اپل "فصل بعدی در داستان اپل"، نامیده شده بود توسط ویدیویی نمایش داده شد.

در نهایت همان‌طور که یاد شد، ساعت هوشمند اپل، در تاریخ 24 آوریل 2015 (4 اردیبهشت 1394)، رسماً به بازار عرضه شد.  

 

اپل واچ: نسل اول؛ شروعی با شکوه که برای اپل کافی نبود

نسل اول ساعت‌های هوشمند اپل واچ Apple Watch، که بعدها به طور غیر رسمی، به اپل واچ سری 0 (سری صفر) مشهور شدند، مستطیل شکل بوده، دارای صفحه‌نمایش از نوع OLED یا همان اولد بودند و در سه نوع Apple Watch, Apple Watch Sport و Apple Watchb Edition، با به کارگیری پردازنده‌ای دوهسته‌ای، عرضه شده بودند.

نمایشگرهای اولد با بهره‌گیری از فناوری جدید برای به نمایش درآوردن پیکسل‌ها، این امکان را فراهم می‌کردند که علاوه بر افزایش کیفیت و وضوح تصویر، قطر صفحه‌نمایش نیز به میزان قابل‌توجهی باریک‌تر شود.

اپل واچ‌های نسل اول دارای سنسورهای نوری برای سنجش ضربان قلب بوده و مبتنی بر سیستم عامل Watch Os بودند. این ساعت‌های هوشمند، از موتور اپتیک برخوردار بودند و در مورد طول عمر باتری آن‌ها باید گفت که حدود 18 ساعت دوام داشتند.

اپل واچ‌های نسل اول، تنها با آیفون سازگاری داشتند و در دو اندازه 38 و 42 میلی‌متری با بند قابل تعویض، به بازار عرضه شدند.

البته ساعت هوشمند نسل اول اپل، کمی اشکالات عملکردی نیز داشت که در نسخه‌های بعدی سعی در برطرف ساختن آن‌ها شد.

یکی از آپشن‌های اپل واچ نسل اول، Activity یا نوار فعالیت بود که بسیار مورد توجه قرار گرفت. با  استفاده از این آپشن، کاربر قادر است، فعالیت‌های بدنی خود در طول روز را در نظر داشته و خلاصه پیشرفت خود را در اختیار داشته باشد.

این کار توسط سه نوار حلقوی شکل با رنگ‌های متفاوت تعبیه شده بر روی این ساعت انجام می‌شد که شامل موارد زیر می‌باشند:

میزان حرکت و کالری سوزانده شده طی آن

میزان فعالیت

میزان ایستادن

 

اپل واچ: نسل اول؛ شروعی با شکوه که برای اپل کافی نبود

 

اپل واچ 2، پیشرفتی تمام عیار

از آنجا که از گوشی‌های هوشمند آیفون اپل در این سال‌ها استقبال واقعاً خوبی به عمل آمده بود و در راستای رسالت کمپانی اپل برای ارائه خدمات خاص و بیشتر به مشتریان خود، این کمپانی با استخدام کوین لینچ، تکنولوژی گجت‌های پوشیدنی خود را آغاز نمود و نسل دوم ساعت‌های هوشمند اپل در سپتامبر 2016 (شهریور 1395)، در دو نسخه و به عنوان مدل جدیدتر و پیشرفته‌تر، پای به بازار گذاشتند.

این سری حتی از سری 1 نیز موفق‌تر بوده و فروش بیشتری داشت. اپل واچ 2، علاوه بر، برخورداری از پردازنده 5 هسته‌ای قوی، از حسگر GPS، نیز بهره‌مند است.

صفحه نمایش اولد آن روشن‌تر بوده و در مقابل آب مقاوم است به طوری که شناگران نیز می‌توانند از آن استفاده کنند. همچنین اپلیکیشن تنفس Breathe نیز به آن افزوده ‌شده است.

 

اپل واچ 2، پیشرفتی تمام عیار

 

اپل واچ 3، آن چه کاربران می‌خواستند

اپل واچ 3 با فاصله یک سال پس از اپل واچ 2 در سپتامبر 2017 (31 شهریور 1396)، معرفی شده و در همان ماه نیز، روانه بازار شد و بسیار موفق بود. این موفقیت به قدری بود که تا حال حاضر نیز ادامه داشته و کمپانی اپل هنوز به تولید و عرضه این محصول مبادرت دارد.

در واقع علاوه بر پیشرفت قابل توجهی که این ساعت هوشمند اپل داشته، بسیاری از نقدهایی که به مدل‌های قبل وارد شده بود را نیز مرتفع ساخته است. در واقع یکی از عوامل موفقیت این کمپانی را می‌توان در نظرگرفتن انتقادات و نظرات مخاطبان دانست.

اپل واچ 3، بازهم پردازنده سریع‌تری نسبت به مدل قبل داشته و از پردازنده جدید S3 Apple دو هسته‌ای در ساختار آن استفاده شده است. همچنین از حافظه داخلی 16 گیگابایتی برخوردار می‌باشد. گفتنی است که دوام شارژ باتری این واچ اپل نیز همانند سایر نسخه‌های آن تا 18 ساعت است. 

از نظر طراحی ظاهری، دارای صفحه مستطیل شکل بوده و صفحه نمایش آن از نوع AMOLED با رزولوشن 190*312 پیکسل است که 1000 نیت روشنایی داشته و توسط شیشه سافایر محافظت می‌شود. جنس بدنه آن از جنس فولاد ضد زنگ و سرامیکی هست.

اپل واچ سری 3 مبتنی بر سیستم عامل watchOS 4.0 بوده و در دو مدل 38 و 42 میلی‌متری عرضه‌شده و فناوری شبکه به‌ کار رفته در این واچ، GSMHSPA, LTE و HSPA می‌باشد. گفتنی است که LTE از طریق eSIM اجرا می‌شود که تنها در کشورهایی که آن را پشتیبانی می‌کنند قابل استفاده است. با استفاده از این قابلیت، کاربران می‌توانند بدون نزدیک شدن به آیفون، از اپل واچ خود برای برقراری تماس بهره بگیرند.

این سری از اپل واچ‌ها، از بلوتوث 4.2 استفاده کرده و تنها با آیفون‌های 5S به بعد سازگاری دارند. همچنین، اپل واچ‌های سری 3 برای اتصال بی‌سیم از Wi-Fi 802.11 b/g/n، پشتیبانی کرده و بلوتوث آن‌ها، بلوتوث نسخه4.2, A2DP, LE می‌باشد. 

سنسورهای به‌کار رفته در ساختار اپل واچ سری 3 شامل شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنجش ضربان قلب و فشارسنج می‌باشد.

این ساعت هوشمند مجهز به GPS بوده که با A-GPS, GLONASS کار می‌کند. همچنین دارای تراشه NFC است و توسط آن می‌توان از فناوری NFC بهره برد. 

از قابلیت‌های مهم این ساعت هوشمند اپل، می‌توان به امکان گفتگو با دستیار صوتی اپل، سیری Siri، قابلیت Breathe که به عنوان مثال، برای تنفس عمیق جهت رفع استرس هشدار می‌دهد، حلقه‌های فعالیت اپل واچ که فعالیت‌های اساسی‌تان را در نظر دارد، امکان برقراری تماس اضطراری، ضد آب بودن و مقاومت در عمق 50 متری آب، اشاره کرد. 

 

اپل واچ 3، آن چه کاربران می‌خواستند

 

اپل واچ سری 4، امکاناتی برای همه افراد

سری چهارم ساعت‌های هوشمند اپل، یک سال پس از سری سوم، در تاریخ 21 سپتامبر 2018 رونمایی شد.

اپل واچ 4 مبتنی بر سیستم عامل WatchOs 5.0، بوده و از بلوتوث 5.0 بهره می‌گیرد. پردازنده به‌کار رفته در این سری، تراشه S4 می‌باشد که سرعت عملکرد این واچ را باز هم تا حد قابل توجهی افزایش داده است. 

اپل واچ سری 4، از ECG یا همان الکتروکاردیاگرام پشتیبانی می‌کند که می‌تواند از طریق مچ دست کاربر، نوار قلب وی را ارائه دهد. این آپشن حتی دارای قابلیت هشدار دهی در مورد نوار قلب غیرنرمال است و می‌تواند تا حد زیادی خطر سکته قلبی و مرگ را کاهش  دهد.

همچنین یکی از قابلیت‌های جالب دیگر که به سری چهارم ساعت‌های هوشمند اپل اضافه شد، تشخیص خودکار سقوط یا افتادن کاربر است. تحسین برانگیز است که با بهره‌گیری از این ویژگی، امنیت کاربران، بخصوص افراد سالمند یا با توانایی محدود، چقدر افزایش می‌یابد. 

طراحی سری چهارم ساعت‌های هوشمند اپل Apple Watch، بهبود یافته‌تر شده است و مدرن‌تر به نظر می‌رسد. قابل‌ ذکر است که اپل واچ سری چهارم در مدل 40 و 44 میلی‌متری عرضه شده است.

افزایش 2 میلی‌متری این سری نسبت به سری قبل و صفحه نمایش بزرگ‌تر آن را می‌توان به کاهش حاشیه‌های نمایشگر نیز نسبت داد. صفحه جدید این مدل از اپل واچ "اینفوگراف" نامیده شده است.

Digital Crown یا همان پیچ چرخان کنار اپل واچ در سری چهارم، بازطراحی شده، با داشتن 21 درصد اجزای بیشتر نسبت به مدل‌های قبلی، 30 درصد کاهش سایز داشته و دقت آن افزایش یافته است. میزان نگهداری شارژ اپل واچ 4 نیز همچنان تا 18 ساعت می‌باشد.

 

اپل واچ سری 4، امکاناتی برای همه افراد

 

اپل واچ سری 5، امکانات جدید، استقبال شدید

نسل پنجم ساعت‌های هوشمند اپل یا همان اپل واچ سری 5، در سپتامبر 2019 معرفی شد. بیخود نیست که اپل واچ 5 با استقبال مثال‌زدنی مخاطبان روبرو شد؛ چراکه این سری از ساعت‌های هوشمند اپل را می‌توان شاهکاری در عرصه گجت‌های پوشیدنی اپل به حساب آورد.

فضای دخیره سازی در این نسخه افزایش یافته و سنسور نور محیطی نیز اضافه شده است. یکی دیگر از قابلیت‌های افزوده شده به اپل واچ سری 5، تجهیز به قطب‌نما می‌باشد که از اهمیت کمی برخوردار نیست. امکان برقراری تماس اضطراری نیز در این نسخه وجود دارد. 

همان‌طور که قبلاً ذکر کردیم، کمپانی اپل همواره به نظرات کاربران و مخاطبان خود اهمیت زیادی می‌دهد. یکی از خواسته‌هایی که کاربران نسخه قبل اپل واچ داشتند، امکان روشنایی دائمی واچ بود.

از این ‌رو اپل واچ سری 5 با قابلیت صفحه نمایش همیشه روشن عرضه شد که نیازمند به‌کارگیری تکنولوژی LTPO می‌باشد.

فاکتور مورد نیاز دیگر در این زمینه، امکان افزایش نرخ تازه سازی در این محصول می‌باشد که آن نیز برآورده شده و در صورت نیاز تا 1 هرتز نیز می‌رسد.

گفتنی است که این مورد در موقع لزوم، به طور اتوماتیک به 60 هرتز افزایش خواهد یافت. طراحی اپل واچ سری 5 از نظر فرم، کماکان مستطیل شکل می‌باشد. شیشه مقاوم آن از جنس یاقوت بوده و در دو سایز 40 و 44 متری عرضه شده است.

اپل واچ سری 5 ضد آب بوده و تا عمق 50 متری آب، مقاومت خواهد کرد. عمر باتری در این سری از اپل واچ نیز 18 ساعت است و زمان لازم برای شارژ کامل باتری، 2 ساعت می‌باشد. 

 

اپل واچ سری 5، امکانات جدید، استقبال شدید

 

اپل واچ 6، توسعه‌ای برای سلامتی

سری ششم ساعت‌های هوشمند اپل، در 18 سپتامبر 2020 (28 شهریور 1399) روانه بازار شد. در ساختار اپل واچ 6، از پرازنده S6 استفاده شده و در سایزهای 40 و 44 میلی‌متر عرضه شده است. 

نمایشگر رنگی و لمسی این ساعت هوشمند، دارای رزولوشن 368*448 پیکسل می‌باشد.

فرم صفحه اپل واچ سری 6، کماکان مستطیل شکل بوده و جنس بدنه آن از آلومینیم می‌باشد. سیستم عامل این واچ، WatchOs 7 بوده و از اتصال وای فای 5 گیگاهرتز پشتیبانی می‌کند.

صفحه نمایش آن نیز تا 2.5 برابر نسبت به قبل روشن‌تر شده است. 

از قابلیت‌های خاص این سری از ساعت‌های هوشمند اپل می‌توان به دارا بودن سنسور تشخیص مقدار اکسیژن خون با دقت 95 درصد، اشاره کرد که یکی از برجسته‌ترین ویژگی‌های این سری از ساعت‌های هوشمند اپل به شمار می‌رود.

با بهره‌گیری از این قابلیت، کاربر می‌تواند اکسیژن خون خود را اندازه‌گیری نماید. از زمان پندومی کرونا، این قابلیت ارزشی بیش از پیش یافته است. این کار با استفاده از سنسور SpO2، صورت می‌گیرد.

به طوری که ال ای دی و چراغ سبز و قرمزی که با دیود نوری کار می‌کنند، نور را به دمچ دست کاربر تابانده و میزان بازگشت نور توسط دیودها اندازه‌گیری می‌شوند.

با استفاده از میزان تیرگی رنگ خون، مقدار اکسیژن خون کاربر در هر زمان تعیین می‌شود. آنچه بر جذابیت موضوع می‌افزاید این است که این قابلیت به طور پیش فرض فعال بوده و اپل واچ توسط این سنسورها هر چند وقت یکبار، اکسیژن خون کاربر را اندازه گرفته و ثبت می‌نماید و داده‌ها را نگهداری و مقایسه می‌کند تا درصورتی‌که تغییر معنی‌داری دیده شود هشداری برای پیگیری کاربر با پزشک بدهد.

همچنین مجهز به ردیاب خواب است. با استفاده از این قابلیت برنامه خواب خود را تنظیم نمایید. حتی با تنظیم Wind Down قادر خواهید بود تا الگوی خواب خود را نیز پیگیری کنید. 

از نظر میزان نگهداری شارژ، کماکان 18 ساعت در اختیار خواهید داشت ولی سرعت شارژ شدن باتری در اپل واچ 6 افزایش یافته و می‌توان با 90 دقیقه شارژدهی، به شارژ کامل دست یافت.

سایر سنسورهایی که در ساختار اپل واچ 6 به کار رفته‌اند شامل GPS، ارتفاع‌سنج بارومتریک، شتاب سنج، ژیروسکوپ و سنسور ضربان قلب می‌باشند. قابل ذکر است که اپل واچ سری 6 نیز ضد آب بوده و تا عمق 5 متری آب، مقاومت می‌کند. 

 

اپل واچ 6، توسعه‌ای برای سلامتی

 

اپل واچ SE 2020، مایه خوشحالی والدین

اپل واچ SE در کنار اپل واچ سری 6، در تاریخ 15 سپتامبر 2020 (25 شهریور 1399)، طی مراسم معرفی محصول، رونمایی شده و سه روز بعد روانه بازار شد. این محصول اپل به عنوان ساعت هوشمندی مشابه اپل واچ سری 3 و قیمت خیلی مناسب‌تر ارائه شده است.

در وقع، اپل واچ SE، یک مدل اقتصادی از اپل واچ می‌باشد که قابلیت‌های فراتر از آن چه با نگاه به قیمتش می‌توان دریافت را ارائه نموده است.

این ساعت هوشمند در دو مدل 40 و 44 میلی‌متری و با همان فرم مستطیلی محبوب اپل واچ و حاشیه‌های نازک و گوشه‌های منحنی، با صفحه نمایش رتینای 30 درصد بزرگ‌تر از اپل واچ سری 3 و با رزولوشن 448*368 پیکسل، عرضه شده است.  

محافظ در نظر گرفته شده برای صفحه نمایش این ساعت مچی هوشمند، پوشش شیشه‌ای lon-x بوده و روشنایی صفحه نمایش آن نیز 1000 نیت می‌باشد. اپل واچ SE، نیز ضد آب بوده و تا عمق 50 متری زیر سطح آب، توان مقاومت دارد. رابط کاربری اپل واچ SE، خواندن متون، اعلان‌ها و... را، راحت‌تر می‌کند. 

سیستم عامل مورد استفاده در اپل واچ اس ای 2020، watchOS 7.0 بوده و تکنولوژی شبکه آن بر پایه GSM, HSPA و LTE کار می‌کند. همچنین از بلوتوث نسخه 5.0، A2DP و LE برای اتصال بهره می‌گیرد. شبکه بی‌سیم اپل واچ SE نیز مبنی بر Wi-Fi 802.11 b/g/n می‌باشد.

عمر باتری این ساعت هوشمند اپل نیز مانند سری‌های پیشین، تا 18 ساعت هست. پردازنده به کار رفته در این واچ هوشمند، تراشه S5 دو هسته‌ای اپل بوده و سرعت پردازش عملکرد این را تا دو برابر نسبت به اپل واچ سری 3 افزایش داده است.

این ساعت هوشمند اپل، دارای 1 گیگابایت رم و 32 گیگابایت حافظه داخلی بوده و امکان نصب اپلیکیشن‌های مختلف را فراهم می‌کند. قابل ذکر است که پردازنده گرافیکی بکار رفته در ساختار این ساعت هوشمند، تراشه گرافیکی PowerVR است.

همچنین، ساعت هوشمند SE اپل، مجهز به اسپیکر و میکروفون قوی می‌باشد که همراه با بلوتوث نسخه 5.0 برای افزایش کیفیت صوتی، بهینه شده است. 

سنسورهای به کار رفته در ساعت هوشمند SE اپل، شامل شتاب سنج، ژیرسکوپ، ضربان سنج قلب، فشار سنج، ارتفاع سنج و قطب نما می‌باشد.

قابلیت تشخیص سقوط در اپل واچ SE، از یک الگوریتم سفارشی و سنسورهای شتاب سنج و ژیروسکوپ استفاده می‌کند؛ به طوری که با آنالیز مسیر حرکت مچ دست و شتاب ضربه، سقوط را تشخیص داده و به کاربر هشدار می‌دهد.

سپس این هشدار، توسط کاربر، رد می‌شود یا تائید شده و برای استفاده از تماس با خدمات اضطراری استفاده می‌شود؛ در غیر این صورت، چنان‌چه تا 60 ثانیه بعد، ساعت هوشمند، حرکتی از کاربر احساس نکند، به طور اتوماتیک با سرویس‌های اضطراری تماس گرفته و به افراد لیست مخاطبان اضطراری، یک پیام متنی و صوتی حاوی اعلام موقعیت مکانی (به‌صورت مختصات جغرافیایی) کاربر را ارسال می‌کند. 

همچنین از تکنولوژی جی پی اس A-GPS و GLONASS پشتیبانی می‌نماید.  گفتنی است که اپل واچ SE با دارا بودن تراشه NFC، از این فناوری نیز پشتیبانی می‌کند.

یادآوری می‌کنیم، با استفاده از تکنولوژی NFC، می‌توان در فاصله کوتاه (حداکثر 4 سانتی‌متری) بدون نیاز به جفت شدن، با دستگاه‌های مجهز به تراشه NFC ارتباط برقرار نموده یا به پرداخت پول از طریق کارت‌خوان پرداخت.

در حال حاضر، سیستم‌های پرداخت مبتنی بر اندروید (Android Pay)، سامسونگ (Samsung Pay)، اپل (Apple Pay)، پی پال (PayPal Mobile) و مستر کارت (MasterCard PayPass) از این تکنولوژی پشتیبانی می‌کنند البته برای استفاده این فناوری می‌توان از اپلیکیشن‌هایی مانند Google Pay نیز جهت پرداخت الکترونیکی بهره گرفت.

همچنین می‌توان از دستگاه مجهز به NFC، از برخی گیت‌های اماکن عمومی و ... عبور کرد. علاوه بر این از امکاناتی همچون خواندن برچسب‌های NFC در رستوران‌ها و برخی تگ‌های دیگر نیز می‌توان بهره‌مند شد. 

اپل در مراسم رونمایی اپل واچ سری 6 و SE از قابلیت جدیدی تحت عنوان Family Setup نیز رونمایی کرد. این قابلیت که در iOS 14 افزوده می‌شود امکان مدیریت چندین اپل واچ تنها با یک گوشی آیفون را به کاربر می‌دهد. با بهره‌گیری از این کارایی، والدین می‌توانند با خیال راحت، یک اپل واچ را در اختیار فرزندان قرار دهند و البته کارایی دیگری نیز با این قابلیت قابل اجراست. از جمله این که تماس‌ها و پیام‌های مدرسه می‌توانند کنترل شوند یا در یک بازه زمانی مشخص قطع شوند.

قابلیت دیگری که کمپانی اپل از آن به عنوان آزادی cellular یا همان آزادی سلولی یاد می‌کند نیز یکی دیگر از کاربردهای این ساعت هوشمند اپل به شمار می‌رود و توسط آن قادر خواهید بود تا از مسیری که در آن راه را گم‌کرده‌اید یا مکانی که در آن گیر افتاده‌اید با دوستان خود ارتباط برقرار نموده و پیام دهید.

حلقه‌های فعالیت Activity Rings نیز کماکان در لیست کارایی‌های این ساعت هوشمند قرار داشته و می‌توانید با بهره گرفتن از آن فعالیت‌های روزانه خود را رصد و جمع بندی نمایید. دستیار صوتی اپل یا همان سیری هم در کنار شما حضور دارد و در صورت لزوم آماده خدمت گذاری خواهد بود! 

 

اپل واچ SE 2020، مایه خوشحالی والدین

 

اپل واچ 7، مدیریتی همه‌جانبه

اپل واچ 7 در تاریخ 14 سپتامبر 2021 (23 شهریور 1400)، معرفی و در تاریخ 15 اکتبر 2021 (23 مهر 1400)، به بازار عرضه شد. به ادعای برخی کارشناسان، اپل واچ 7، بادوام‌ترین ساعت هوشمند مچی است که تاکنون توسط کمپانی اپل عرضه شده است.

طراحی این سری از اپل واچ Apple Watch نیز تغییر خاصی نداشته و همان فرم مستطیل شکل معروف را حفظ کرده است. شاید بتوان یکی از دلایل این عدم‌ تغییر در شکل ظاهری اپل واچ در سری‌های مختلف را حفظ امضای اپل دانست؛ به طوری که امروزه بسیاری از افراد با دیدن ظاهر ساعت‌های هوشمند روی مچ افراد متوجه برند آن می‌شوند!

البته حاشیه این ساعت هوشمند اپل به 1.7 رسیده و آن را 40 درصد باریک‌تر از سری پیشین اپل واچ نموده است. علاوه بر این، صفحه نمایش اطراف تا لبه‌ها، موجب شده تا 20 درصد به وسعت صفحه نمایش آن نسبت به اپل واچ سری SE افزوده شود. این سری از ساعت‌های هوشمند اپل در دو مدل 41 و 45 میلی‌متری عرضه شده‌اند.

بدنه ساعت هوشمند نسل هفتم اپل، از جنس آلومینیم بوده و صفحه نمایش آن، رتینا Retina LTPO OLED و همیشه روشن Always on Display می‌باشد. لازم به ذکر است که صفحه نمایش اپل واچ 7، 1000 نیت روشنایی دارد.

اپل واچ 7، دارای پوشش ضدخش lon-X، است که از صفحه نمایش در مقابل خط و خش و ضربه‌های احتمالی محافظت می‌کند. همچنین، ساعت هوشمند 7 اپل، علاوه بر ضد آب بودن، دارای گواهی IP6X نیز می‌باشد. بنابراین در مقابل گردوغبار نیز مقاوم است و باید توجه داشت که کماکان برای شناگران تا عمق 50 متری مناسب و مقاوم خواهد بود.

از نظر سخت‌افزاری، پردازنده به کار گرفته‌شده در اپل واچ 7، تراشه Apple S7 دو هسته ای بوده و از PowerVR، نیز به‌ عنوان پردازنده گرافیکی آن استفاده شده است.

قابل ذکر است که این ساعت هوشمند از 32 گیگابایت حافظه داخلی برخوردار است. تکنولوژی بکار گرفته شده برای شبکه در اپل واچ 7 از نوع GMS، HSPA وLTE بوده و برای شبکه بی‌سیم نیز از Wi-Fi 802.11 استفاده می‌کند.

گفتنی است که این ساعت هوشمند مجهز به GPS بوده و از A-GPS، GLONASS، GALILEO، QZSS، BDS پشتیبانی می‌کند. البته تراشه NFC نیز در اپل واچ سری 7 به کار رفته و امکان استفاده از این فناوری را فراهم می‌کند.

سنسورهای استفاده شده در ساختار اپل واچ 7، عبارت از سنسور فشارسنج، سنسور ارتفاع‌سنج، سنسور الکتروکاردیوگرام، سنسور شتاب سنج، سنسور ژیروسکوپ، سنسور اپتیکال ضربان قلب، سنسور محاسبه میزان اکسیژن خون یا همان SpO2 و قطب‌نما می‌باشند.

از قابلیت‌های این ساعت هوشمند می‌توان به توانایی اندازه‌گیری میزان اکسیژن خون اشاره کرد که با توجه به اهمیت این موضوع در بحث علائم کرونا، بیش از پیش کاربردی و مفید می‌نماید.

علاوه بر توانایی اندازه‌گیری ضربان قلب و اعلام هشدار ریتم نامنظم ضربان قلب، اپل واچ سری 7 قابلیت ثبت نوار قلب را نیز داراست. ساعت هوشمند سری 7 اپل، با استفاده از سنسور الکتروکاردیوگرام، از اپلیکیشن الکتروکادیوگراف برای ثبت نوار قلب پشتیبانی می‌کند.

این نسل از ساعت هوشمند اپل نیز از حلقه‌های فعالیت برخوردارند و توسط آن‌ها می‌توانید، حالت‌ها و فعالیت‌های مختلف ورزشی را توسط اپل واچ سری هفت، رصد کرده و داده‌ها را بررسی نمایید. با استفاده از چندین سنسور، این ساعت هوشمند، توانایی تشخیص افتادن کاربر را داشته و قادر است در صورت عدم دریافت تائید کاربر، پیام SOS صادر کند.

همان طور که پیش‌تر ذکر شد، اگر کاربر از ارتفاعی سقوط کند یا با شدت به زمین بیافتد، طی روندی که گفته شد، بیهوشی یا تکان نخوردن فرد توسط اپل واچ 7 تشخیص داده شده و به طور اتوماتیک با اورژانس و افراد لیست SOS تماس برقرار می‌کند. گفتنی است که این قابلیت بین‌المللی بوده و برای فعال کردن آن کافی است تا در اپلیکیشن Watch و تب My Watch و یافتن Emergency SOS، گزینه Fall Detection را فعال نمایید.

قابلیت پایش خواب نیز کماکان در لیست آپشن‌های فراوان این ساعت هوشمند وجود دارد. همچنین، اپل واچ هفت، امکان شخصی‌سازی واچ فیس را به کاربر داده و می‌تواند برای بیدار باش هشدار دهد. البته وجود امکاناتی همچون تایمر، نمایش نوتیفکیشن‌های آیفون و بسیاری موارد دیگر در این ساعت هوشمند اپل بدیهی است. 

علاوه بر این‌ها، اپل واچ 7 از Ultra Wideband یا همان UWB نیز پشتیبانی می‌کند. قابلیت استفاده از دستیار صوتی اپل، سیری SIRI نیز این بار با امکان به‌کارگیری زبان محاوره، وجود دارد. جالب است بدانید که اپل واچ 7، با بهره‌گیری از سیستم عامل بهینه شده‌ای که این سری از اپل واچ‌ها مبتنی بر آن هستند، قابلیت‌های تازه‌ای نیز برای دوچرخه‌سواران در نظر گرفته است.

در مورد قابلیت سلولار Cellular available هم باید یادآور شد که امکان کنترل چندین اپل واچ با یک آیفون را به کاربر داده و موجب می‌شود در مواردی همچون چک کردن کودکان، سالمندان و افراد با شرایط خاص، این ساعت هوشمند به یک مزیت کارآمد تبدیل شود.

علاوه بر این، می‌توان با استفاده از قابلیت مذکور، در صورت گم‌شدن در مسیر ناآشنا، گیر افتادن در یک زمان و موارد مشابه، پیغام ارسال نمود. در این مورد حتی می‌توانید بدون همراه داشتن آیفون خود، اقدام نمایید. 

اپل واچ نسل هفتم، مبتنی بر سیستم عامل watchOS 8.0 قابل ارتقا به 8.1 بوده و از بلوتوث 5.0، LE و A2DP برای برقراری ارتباط به بی‌سیم با سایر دیوایس‌ها استفاده می‌کند. شارژ این ساعت هوشمند از طریق شارژر مغناطیسی اختصاصی با درگاه یو اس بی، تایپ C انجام شده و با هر بار شارژ کامل، تا 18 ساعت امکان انجام کارهای مختلف به‌صورت استفاده ترکیبی را به کاربر می‌دهد. لازم به ذکر است که سرعت شارژ شدن اپل واچ سری 7، نسبت به سری قبل، 33 درصد افزایش یافته و با استفاده از کابل مغناطیسی USB، در عرض 45 دقیقه تا 80 درصد شارژ می‌شود.

 

اپل واچ 7، مدیریتی همه‌جانبه

 

اپل واچ SE 2

اپل واچ SE 2 محصول سال 2022 اپل می‌باشد که به زودی توضیحات مفصلی درباره آن خواهیم نوشت

 

اپل واچ SE 2

 

اپل واچ سری 8

اپل واچ سری 8 محصول سال 2022 اپل می‌باشد که به زودی توضیحات مفصلی درباره آن خواهیم نوشت

 

اپل واچ سری 8

 

اپل واچ اولترا

اپل واچ اولترا محصول سال 2022 اپل می‌باشد که به زودی توضیحات مفصلی درباره آن خواهیم نوشت

 

اپل واچ اولترا

 

اپل واچ سری 9

 

 

برخی دیگر از قابلیت‌های کلی اپل واچ عبارتند از:

  • اپل واچ به عنوان سوییچ ماشین:

اپل واچهای‌سری 6 به بالا می‌توانند به عنوان سوئیچ ماشین بی ام وی جهت باز کردن و حتی روشن کردن اتومبیل استفاده شوند؛ لازم به ذکر است که این قابلیت با بیشتر مدل‌های بی ام وی سازگار است. 

  • رکورد یادداشت‌های صوتی:

در صورتی که در یک جلسه کاری یا آموزشی، سمینار و بسیاری موارد مشابه دیگر، نیاز به ضبط سخنرانی داشته باشید، می‌توانید بدون کمک گرفتن از آیفون خود و تنها با استفاده از اپل واچ سری 6 به بعد، آن را روی این اسمارت واچ ضبط کنید. حتی می‌توانید برای خود یادداشت‌های صوتی از ایده‌هایی که گاه به ذهنتان خطور می‌کند داشته باشید. 

  • یافتن آیفون:

در صورت گم کردن گوشی آیفون خود این امکان وجود دارد که توسط ساعت هوشمند اپل، آن را پیدا کنید. برای این کار کافی است تا در Control Center، آیکون تلفن با امواج رادیویی را انتخاب نمایید. 

  • چک میل در اپل واچ:

در صورتی که مدام به ایمیل خود سر می‌زنید، نمایش نوتیفکیشن‌های ایمیل بر روی اپل واچ و چک کردن آن‌ها، می‌تواند براتان بسیار کاربردی باشد. 

  • دیدن عکس‌ها در اپل واچ:

عکس‌های موجود روی آیفون خود را، می‌توانید با اپل واچ خود ببینید. گفتنی است که به طور پیش‌فرض تصاویر گروه Favorites نمایش داده می‌شوند ولی امکان تغییر آلبوم مورد نظر از طریق اپلیکیشن Watch در آیفون نیز وجود دارد. 

  • ماشین‌حساب اپل واچ:

در صورت نیاز به استفاده از ماشین‌حساب، می‌توانید محاسبات خود را با سرعت و دقت بالا و کاملاً حرفه‌ای در ماشین‌حساب اپل واچ انجام دهید. 

  • دریافت گزارش آب‌وهوا:

قبل از بیرون رفتن از منزل، زمان سفر و ... آب‌ و هوای آن روز و پیش‌بینی روزهای آینده را، روی اپل واچ خود چک کرده و حتی برای بارش باران یا برف هشدار دریافت نمایید. 

  • عکاسی از راه دور:

این امکان وجود دارد که از اپل واچ خود به‌ عنوان کنترل از راه دور برای عکاسی در آیفون‌تان استفاده نمایید. اگر آیفون خود را در موقعیت عکاسی قرار داده و اپلیکیشن دوربین را روی ساعت هوشمند اپل فعال کنید، با برقراری اتصال بین دو دستگاه، می‌توانید عکس بگیرید.  

 

عکاسی از راه دور اپل واچ

 

  • مترجم اپل واچ:

می‌توانید از مترجم موجود در اپل واچ تان برای برقراری ارتباط با افرادی که به زبان دیگری صحبت می‌کنند، استفاده کرده و یک مترجم همراه خود داشته باشید. 

 

 

  •  قابلیت friends

این قابلیت مخاطبینی که بیشتر از همه با آنها تعامل داشته‌اید را در صفحه اول قرار می‌دهد تا دسترسی راحت‌تری به آنها داشته باشید.
 

  •  قابلیت glances

این قابلیت خلاصه اخبار یا اطلاعات برنامه‌های شخص ثالث را به شما نمایش خواهد داد.
 

  •  قابلیت time travel

این قابلیت در تاریخ مناسب به شما یادآوری می‌کند که کارهای خود را انجام دهید یا به شما نشان می‌دهد که در هر تاریخ و زمانی چه کاری را انجام داده‌اید، قابلیت‌ها و برنامه‌های دیگری هم بر روی اپل واچ وجود دارند که همین عملکرد را دارند.

 

اپل واچ چیست؟



در سالیان اخیر توجه به ساعت‌های هوشمند و کاربردهای آنها در دنیا افزایش پیدا کرده است و شرکت Apple هم با تولید اپل واچ توانسته خود را به‌ عنوان یکی از بهترین تولیدکنندگان ساعت‌های هوشمند در دنیا مطرح کند. با متصل‌ کردن این ساعت‌ها به آیفون، می‌توان تماس‌ها و پیام‌های دریافتی را مدیریت کرد، برنامه‌های مختلف تلفن را اجرا کرد، فعالیت‌های ورزشی و بدنی را کنترل کرد و از چندین امکانات دیگر بهره‌مند شد. اولین نسخه‌های اپل واچ در سال ۲۰۱۵ تولید و به بازار عرضه شدند که این محصولات در طول این مدت پیشرفت‌های زیادی را داشته‌اند. شرکت Apple در تولید این ساعت‌های هوشمند تا حدی پیشرفت کرده است که این محصولات با وجود قدمت کم، جزو پرفروش‌ترین دستگاه‌های هوشمند در دنیا شناخته می‌شوند.

 

مزایای استفاده از اپل واچ

برخی از مزایایی که هنگام استفاده از اپل واچ می‌توانید از آنها بهره‌مند شوید عبارت‌اند از: 

  1. • با این ساعت‌ها می‌توانید از امکاناتی مثل اندازه‌گیری ضربان قلب، میزان فعالیت و GPS بهره‌مند شوید که این موارد می‌توانند در فعالیت‌های ورزشی به شما کمک زیادی کنند.
  2. • این ساعت‌ها توانایی نمایش اعلان‌های روی آیفون شما را دارند و با پوشیدن آنها می‌توانید بدون نیاز به خارج‌ کردن گوشی از جیب خود به پیام‌ها و تماس‌های خود پاسخ دهید. این موضوع در شرایطی که در حال رانندگی هستید یا به هر دلیلی می‌خواهید در زمان صرفه‌جویی کنید مفید واقع خواهد شد.
  3. • به کمک اپل واچ می‌توانید سلامتی خود را هم تحت‌نظر داشته باشید. اپلیکیشن‌های نوار قلب، تشخیص سقوط و اعلام ریتم نامنظم قلب تنها برخی از امکانات این ساعت‌ها هستند که به شما در مانیتور کردن وضعیت سلامت خود کمک می‌کنند.

 

What is Apple Watch?

 

معایب استفاده از اپل واچ

برخی از معایب استفاده از اپل واچ عبارت‌اند از: 

  1. • این محصول می‌تواند دارای قیمت بسیاری زیادی باشد و تهیه آن برای همه افراد مقرون‌ به‌صرفه نباشد. قیمت این ساعت‌ها در بازار ایران باتوجه‌ به مدل آنها می‌تواند بین ۱۰ تا ۴۰ میلیون تومان باشد. 
  2. • یکی از مهم‌ترین مشکلات این محصولات این است که باتری آنها بعد از نهایتاً ۱۸ ساعت خالی می‌شود و نمی‌تواند مدت زیادی شارژ را در خود نگه دارد. درصورتی‌ که از برخی عملکردهای ساعت خود مثل اندازه‌گیری ضربان قلب استفاده کنید عمر شارژ باطری آن می‌تواند به ۸ ساعت هم کاهش پیدا کند. 
  3. • از این ساعت‌ها تنها می‌توانید به همراه گوشی‌های آیفون استفاده کنید و اگر تلفن همراه شما اندروید است در استفاده از اپل‌واچ‌ها محدودیت خواهید داشت.
  4. • اپل‌واچ‌ها برای اینکه عمل کنند حتماً باید به آیفون شما متصل باشند و در واقع به‌تنهایی هیچ‌گونه کاربردی برای شما نخواهند داشت. برای مثال اگر آیفون خود را گم کنید یا شارژ آن تمام شود اپل واچ شما هم غیر قابل‌ استفاده خواهد شد.

 

اپل واچ چیست؟

 

اپل واچ برای چه کسانی مناسب است؟

خرید و استفاده از اپل واچ ممکن است برای برخی افراد بهتر باشد و این افراد بتوانند بیشتر از فواید این محصول بهره‌مند شوند، این افراد عبارت‌اند از: 

  1. • افرادی که نیاز دارند در حین ورزش خود وضعیت بدن خود را تحت‌نظر داشته باشند.
  2. • افرادی که دارای مشکلاتی مثل بیماری‌های قلبی هستند و باید ضربان قلب و فشارخون را دائماً بررسی کنند.
  3. • افرادی که به دنیای فناوری علاقه زیادی دارند.
  4. • افرادی که مشغله زیادی دارند و می‌خواهند در زمان صرفه‌جویی کنند.
  5. • افرادی که توانایی پرداخت هزینه بالای خرید این محصول را دارند و از لحاظ مالی مشکلی ندارند.

 

What is Apple Watch? اپل واچ چیست؟

 

 

 

سیستم‌عامل اپل واچ چیست؟

سیستم‌عامل اپل واچ می‌تواند به مدل آن و سالی که در تولید شده است بستگی داشته باشد، برای مثال اولین سری‌های اپل واچ تولید شده در دنیا که در سال ۲۰۱۵ به بازار عرضه شدند دارای یک سیستم‌عامل اختصاصی بودند که شرکت Apple طراحی کرده بود. در ادامه بیشتر اپل‌واچ‌ها با سیستم‌عامل Watch OS تولید شدند که دارای یک رابط کاربری ساده و روان است.

این سیستم‌عامل به‌گونه‌ای طراحی شده است که بتوان به کمک آن از یک دستگاه هوشمند با صفحه‌ای بسیار کوچک نهایت استفاده را برد و آن را به سایر دستگاه‌های هوشمند اپل مثل آیفون و آی‌پد هم متصل کرد، در صفحه اصلی سیستم‌عامل اپل واچ که به آن صفحه گردونه هم گفته می‌شود می‌توان آیکون همه برنامه‌های روی آیفون را مشاهده کرد که به شکل دایره‌ای در صفحه چیده شده‌اند، برخی از قابلیت‌های سیستم‌عامل Watch OS عبارت‌اند از: 
 

What is Apple Watch? اپل واچ چیست؟

 

 

اگر نکته یا پیشنهادی در رابطه با این مطلب دارید و یا اگر سوال یا ابهامی در رابطه با اپل واچ دارید، به بخش فنی پارسان می، پیام داده و یا با شماره های اعلام شده تماس بگیرید.

همچنین می‌توانید برای مشاهده قیمت اپل واچ به فروشگاه پارسان می، مراجعه کنید.

 

 

جمع بندی 

با توجه به مطالب و قابلیت‌هایی که از اپل واچ Apple Watch در سری‌های مختلف ذکر شد، می‌توان ادعا کرد که این گجت پوشیدنی، یکی از بی‌نظیرترین محصولات کمپانی اپل به شمار می‌رود و کاملاً لایق چنین سطحی از محبوبیت می‌باشد. وسیله کوچک و سبکی که بدون نگرانی در مورد مرطوب شدن و جا گذاشتن، همیشه شما را همراهی می‌کند و در عین‌حال، قابلیت‌ها و برنامه‌های پیشرفته و پرکاربردی را ارائه می‌دهد. مکملی برای آیفون شما خواهد بود و می‌توانید با استفاده برخی ورژن‌های آن به کنترل فرزندان و سایر افراد تحت مسئولیت خود نیز بپردازید. 

 

 سوالات عمومی و کاربردی درباره خرید اپل واچ


 

  • چگونه می‌توانم سفارش اپل واچ خود را در پارسان می، ثبت کنم؟

برای ثبت سفارش خرید اپل واچ خود در پارسان می، می‌توانید ویدیوی زیر را تماشا کنید:

 

 

  • روش های ارسال اپل واچ خریداری شده در پارسان می، چیست؟

برای ارسال سفارش خودتان می‌توانید یکی از گزینه های ارسال فوری با پیک (فقط تهران)، کالارسان (باربری)، تیپاکس و پست را انتخاب کنید.

 

  • شیوه های پرداخت قیمت اپل واچ در سایت پارسان می، کدام است؟

شیوه های پرداخت هزینه خرید اپل واچ در پارسان می، بسیار متنوع بوده و شامل مواردی مانند: پرداخت آنلاین، کارت به کارت، پایا و ساتنا، پرداخت در محل و پرداخت در فروشگاه خرید حضوری و... را می‌باشد.

 

  • آیا در فروشگاه پارسان می، دستگاه‌های اپل واچ، گارانتی دارد؟

بله. در این بخش می‌توانید از گارانتی 7 روزه طلایی پارسان می (کوتاه مدت) و یا گارانتی 12 ماهه و 18 ماهه (بلند مدت) استفاده کنید که شرایط و جزئیات آن در صفحه "گارانتی خدمات پس از فروش" قابل مشاهده است.

 

  • آیا در فروشگاه پارسان می، فروش حضوری اپل واچ دارید؟

بله. شما می‌توانید با مراجعه به صفحه تماس با ما، ضمن مشاهده آدرس فروشگاه، با شماره های درج شده، تماس گرفته و جهت خرید حضوری اپل واچ اقدام نمایید.

 

  • اگر سوال دیگری درباره اپل واچ داشته باشم، چگونه بپرسم؟

پاسخ اکثر سوالاتی که کاربران پارسان می، دارند در بخش صفحات پر بازدید در فوتر سایت (انتهای تمامی صفحات مخصوصاً اپل واچ)، داده شده است اما با این حال برای دریافت پاسخ سوالات دیگر و یا ارائه نظر و انتقاد خود، می‌توانید با فروشگاه تماس گرفته یا از طریق پیام رسان، آن را مطرح نمایید.

همچنین در تمامی سوالات و پاسخ های ذکر شده بالا، برای مطالعه بیشتر، می‌توانید به صفحات مرتبط با هر بخش، در فوتر سایت پارسان می، به مطالعه بپردازید.

 

 

 

گردآوری و تنظیم: فروشگاه آنلاین پارسان می