ادامه مطالب در پائین صفحه
ادامه مطالب بالای صفحه
برای اولین بار در بهار 2021 ( 31 فروردین 1400) در مراسمی با نام Spring Loaded نسخه 24 اینچی آیمک، در معرض دید عموم قرار گرفت و با مشخصاتی که داشت همه را شگفت زده کرد.
در تاریخ 30 آپریل 2021 امکان ثبت سفارش این محصول، برای دسترسی عموم فعال شد و از تاریخ 21 می 2021 نیز تحویل اولین تعداد از آنها صورت پذیرفت.
صفحه نمایش عالی و ظریف، طراحی به روز شده و چشم نواز، دوربین بسیار کارآمد و فوق العاده و عملکرد سخت افزاری حیرت انگیز، خلاصهای از تغییرات رو به رشد در iMac 24 inch میباشد.
رخداد قابل توجه در بخش سخت افزار به وقوع پیوست و شرکت اپل با جهشی ناگهانی، نسبت به نسلهای قبل، برای اولین بار اقدام به استفاده از چیپست M1 در بطن این غول فناوری نمود.
با بکارگیری این تراشه جدید M1، استفاده از رم و حافظه جانبی بالا و مصرف برق بسیار کمتر، امکان پذیر شد و در نتیجه از آیمک 24 اینچی M1، یک محصول پرقدرت و زیبا ساخت، که آنرا تبدیل به یک کامپیوتر یکپارچه و همه چیز تمام کرده و با کمی دقت و به سادگی میتوانیم استنباط کنیم که iMac 24inch، به شکلی مدرن، به ارائه تعریفی جدید از آی مک بعنوان نمادی از پیشرفت فناوریهای دنیای کامپیوتر، پرداخته و خود را با سخت افزار پیشرفته و ظاهر مدرن و شیکی که دارد، بعنوان شاگرد ممتاز در کلاس ایمک معرفی میکند.
آی مک 24 اینچی M1، با کنار زدن طراحی تکراری، قدیمی و کسل کننده نسلهای قبلی، مشمول بازبینی عمیق در طراحی گردیده و به طرزی زیبا و ظریف ساخته شده، تا آن را با نسلهای قبلی اشتباه نگیرند و این موضوع، نقطه عطفی در تاریخچه خانواده "آیمک" محسوب میشود.
البته با جستجو و بررسی سیر تکامل محصولات کامپیوتری اپل، میتوانیم ردپای محصولات سالهای دور اپل را بصورت هوشمندانه، در رنگ بندی و ظاهر صاف و تند و تیز آی مک m1، که چهرهای نوستالژیک به این محصول داده، مشاهده کنیم، یعنی آنجا که شرکت اپل، اولین آی مک خود را با نام "G3" در سال 1998، با بدنه شفاف که محتویات داخل آن دیده میشد، تولید کرد و با استفاده از رنگهای متنوع و شاد، سعی کرده بود، تنوع طلبی مشتریانش را در نظر بگیرد که اتفاقا در آن زمان، استقبال خوبی هم از این کار، صورت گرفت.
برای اینکه به اهمیت تغییر در طراحی ایمک 24 اینچی 2021 پی ببرید، بد نیست بدانید که طراحی آی مک 21.5 اینچی از سال 2007 تقریبا یکسان بوده و فقط در سال 2009 تغییراتی جزیی در ظاهر آن صورت گرفته بود و تا سال 2020 تقریبا همان روند ادامه داشته و اپل به طراحی قدیمی خود کاملا پایبند بوده و این تکرار طراحی آی مک، به مرور برای مخاطبان، آزار دهنده شده بود.
بنابراین اکنون میتوانیم از تغییرات اساسی طراحی آیمک جدید خوشحال باشیم.
حال بپردازیم به اندازه صفحه نمایش، که از 21.5 اینچ به 24 اینچ تغییر سایز داشته و بزرگتر شده است که البته باید به یک نکته مهم در همین رابطه اشاره کنیم: بدین شکل که با وجود بزرگتر شدن صفحه نمایش، اما سایز کلی سیستم تفاوت فاحشی با نسل قبلی ندارد و در عین حال که فضای نمایش تصاویر، بیشتر شده اما در محیطی که قرار گرفته، فضای فیزیکی خیلی کمتری را اشغال میکند.
آیمک 24 اینچی ابعاد 14.7*46.1*54.7 سانتیمتری داشته و ایمک 21.5 اینچی در ابعاد 17.5*45*52.8 تولید شده بود و همانطور که ملاحظه میکنید، تفاوت ابعاد این دو محصول زیاد نیست و حتی عمق آن کمتر نیز شده و دلیل آن هم ضخامت بسیار کم صفحه نمایش نسخه جدید آی مک در سال 2021 است، که تنها 11.5 میلیمتر ضخامت داشته و از این لحاظ در رتبه اول نازکترین صفحه نمایشهای دنیا قرار دارد.
بزرگتر شدن صفحه نمایش همزمان با باریک شدن حاشیه سفید رنگ اطراف آن، که حدود 2 سانتیمتر است (تقریباً نصف پهنای حاشیه در نسل قبل)، سبب شده که علاوه بر کم بودن تفاوت در سایز، وزن این محصول نیز، با وجود ابعاد بزرگتر از نسل قبل، حدود 1.200 کیلوگرم کمتر شده و عدد 4.48 کیلوگرم را نشان دهد. در کل میتوان گفت: آی مک m1 نسبت به ابعاد تصویری که ارائه میدهد، از لحاظ ابعاد و وزن فیزیکی، در برابر نسل قبل، حدوداً 30 درصد بهینهتر تولید شده و از لحاظ حجم فضایی که اشغال میکند نیز تا 50 درصد کاهش داشته است و با این کار توانسته جلوی یکه تازی برخی از برندهای نوآور دیگر را در بازار گرفته و قد علم کند.
کلیه قسمتهای بدنه مستطیل شکل آی مک 24 اینچی 2021، که کم شباهت به آیفونها نیست، از جنس آلومینیم ساخته شده و در بخشهای مختلف (مانند لبههای صفحه نمایش یا زاویه تند پایه و سایر اجزاء آن)، به طرزی بسیار عالی و با رعایت دقت زیاد، مونتاژ شده که حس با کیفیت بودن این کالا را به بیننده القاء میکند.
در پشت و درست در مرکز بدنه فلزی آن، شاهد قرارگیری لوگوی اپل هستیم. محل اتصال کابل شارژ نیز در پایینترین نقطه در زیر لوگو قرار دارد که برای اولین بار، کابل برق 2 متری دستگاه بصورت مغناطیسی در جایگاه خود میچسبد (برای اینکه هم اتصال آسانتر باشد و هم در جایش لق نزند).
نمای جلویی آی مک 2021، بطور کامل از شیشه ساخته شده و بخش صفحه نمایش آن هم تقریبا 85 درصد از مساحت کل پنل جلویی را به خود اختصاص داده است. این حاشیه در پایین صفحه نمایش، بیشتر از بقیه قسمتها بوده و دلیل آن، قرار گرفتن پورتها و دکمههای سیستم در پشت همین ناحیه میباشد.
پورتها در سمت چپ و دکمه پاور، در سمت راست و جک هندزفری نیز در نوار جانبی سمت چپ همین حاشیه پائینی قرار دارند و خلاصه بودن تعداد پورتها نیز کمک زیادی به شیک و یکدست بودن پشت این دستگاه کرده است.
حسگر سنجش نور محیط، که از سرعت و دقت بالایی برخوردار است، در حاشیه بالا و سمت چپ دوربین قرار گرفته ( این صفحه نمایش از فناوری True Tone پشتیبانی میکند که دمای رنگها و نور تصویر را بصورت خودکار، با توجه به نور محیط، تنظیم میکند) و دوربین وب کم نیز در مرکز همین نوار بالایی، جا خوش کرده است.
پایه آلومینیمی آیمک m1 که از کیفیت بالا و طراحی عالی برخوردار است، در بخش مرکزی و پایین پشت بدنه صفحه نمایش متصل شده و کابل آداپتور نیز از حفره وسط پایه، به بدنه iMac 24" متصل میشود.
امکان تنظیم ارتفاع این پایه وجود نداشته و به واسطه لولای خوش ساختی که پایه را به بدنه متصل میکند، میتوان زاویه آن را تا 60 درجه به بالا و پایین تغییر داد.
بر اساس ماهیت کامپیوترهای همه کاره (All In One) که باید راه اندازی آسانتری نسبت به کامپیوترهای سنتی داشته باشند، محل اتصال کابل برق 2متری دستگاه به بدنه، دارای سیستم مگنت میباشد (MagSafe) که این امر باعث میشود، ضمن آسان بودن جاگذاری آن در محل مخصوص، اتصال پایداری داشته و محکم به بدنه بچسبد (تا حدی که با یک دست نمیتوانید آنرا از جایش خارج کنید).
رنگ بندی iMac 24" دیگر به شکل قبل فقط خاکستری نبوده و روح جدید به اجزاء آن دمیده شده است، به این صورت که در مدل پایه، از رنگهای نقرهای، آبی، صورتی، سبز و در مدلهای بالاتر علاوه بر این از رنگهای بنفش، نارنجی و زرد، استفاده شده، تا علاوه بر جلب نظر تعداد بیشتری از مشتریان بالقوه و بالفعل، از لحاظ سلیقه فردی نیز مخاطبانش را راضی نگه دارد.
این تنوع رنگ به شکلی است که میتوانیم، رنگ کلاسیک و آرامی مانند نقرهای یا رنگهای بسیار شاد آن مانند نارنجی و بنفش را با لوازم خانه و یا هر فضای دیگری، هماهنگ کنیم.
شرکت اپل پا را از یک رنگ بندی متنوع در بدنه فراتر گذاشته و تمامی اقلام و لوازم جانبی همراه iMac 24"، مانند کابل شارژ، کابل برق، مجیک موس، کیبورد و حتی موارد دیگری مانند تصویر روی جعبه، دستگیره جعبه بسته بندی، نوشتهها و تصاویر دفترچه راهنما و... را از نظر رنگ، با بدنه اصلی که مشتری میخرد یکسان در نظر گرفته است.
این موضوع آنقدر برای ایجاد تنوع در رنگ برای اپل مهم بوده که حتی اجزاء سیستم عامل machos را هم به رنگ انتخابی خود دستگاه تغییر داده، تا مشتری بتواند در کل مجموعه خریداری شده، اثر انتخابش را مشاهده کرده و از این دقت و مشتری مداری لذت ببرد.
در بحث صفحه نمایش نیز مانند بقیه بخشها، یک پرش عالی تکنولوژیک صورت گرفته تا در کنار طراحی کلی این محصول، بتواند جمع اتفاقات نو را تکمیل کند.
در همین راستا برای آی مک 2021 یک صفحه نمایش 24 اینچی (که اندازه دقیق آن 23.5 اینچ مورب با ابعاد کلی 14.7*46.1*54.7 سانتیمتر است) در نظر گرفته شده، که دارای رزولوشن 4480*2520 پیکسل بوده و تراکم 218 پیکسل بر اینچ و با قابلیت پخش تصاویر 4.5K میباشد و این در حالیست که رزولوشن مدل (21.5 اینچی) قبلی 2304*4096 پیکسل و با کیفیت تصویر 4K بوده است.
این صفحه نمایش علاوه بر تکنولوژی Retina ، قدرت تشخیص طیف گستردهای از رنگها (P3) تا 1 میلیارد رنگ را دارد که در هنگام پخش تصاویر، باعث میشود رنگها بسیار زنده و روشن و واضح باشند و با روشنایی 500 نیتی که در پخش تصاویر و ویدیو برای مخاطب تدارک میبیند، تماشاگر را مسحور خود میسازد.
این کیفیت خیره کننده، برای افراد حرفهای که به ویرایش تصویر یا ویدیو میپردازند، نه تنها کافی بوده بلکه بسیار ایده آل به نظر میرسد.
یکی از مزیتهای آی مک 24 اینچی، نسبت به نسخه 21.5 اینچی اینست که برای جلوگیری از برگشت نور به چشم مخاطب در محیطهای پرنور، سطح صفحه نمایش را به وسیله یک لایه ضد انعکاس پوشش دادهاند تا ضمن وضوح بیشتر نسبت به نسخه قدیمی، از دیدن آن (بواسطه بازتابش نور در چشم) خسته نشوید.
همچنین به کمک تکنولوژی True Tone که اطلاعات نور محیط را از سنسور نورسنج تعبیه شده در صفحه نمایش میگیرد، دمای رنگها و نور تصویر، بصورت خودکار و متناسب با نور محیط تنظیم میشود، تا بهترین تصاویر را در هر مکانی داشته باشیم.
مشخصات قابل توجهی که برای صفحه نمایش بهبود یافته آیمک 2021 برشمردیم، مربوط به یکی از بهترین صفحه نمایشهای دنیای کامپیوترهای همه کاره است که تصاویر بزرگ و بینظیر، همراه با شفافیت و وضوح فوق العاده با تمام جزئیات و زاویه دید بسیار خوب به ما نمایش میدهد.
شرکت اپل این بار به تغییرات ظاهری اکتفا نکرده و در اجزاء درونی iMac 24" نیز تغییری شگرف ایجاد کرده و دنیای کامپیوترهای هم سبک خود را در حیرتی عمیق فرو برده است.
این اتفاق، در واقع استفاده از تراشه جدید Apple M1 بعنوان پردازنده مرکزی در آیمک 24 اینچی میباشد.
درست مانند MacBook Air 2020، MakBook Pro 2020 و Mac mini 2020 که همین چیپ ست را جایگزین تراشههای معروف اینتل کرده بود و حالا نوبت به آی مک 24 اینچی m1، بعنوان نماینده آی مکها رسیده است که صاحب این تراشه شود.
بواسطه حضور تراشه M1، ضخامت صفحه نمایش بسیار نازکتر و در نتیجه وزن کلی دستگاه، بسیار کمتر شده است و در یک جمله میتوان گفت: تمامی تحول صورت گرفته در طراحی آی مک 24 اینچی m1، به یمن حضور تراشه M1 و حذف تراشههای اینتل است.
با اینکه تغییر رویه و انتخاب تراشه اپل سیلیکون به جای اینتل حرکتی پر ریسک و خطرناک به حساب میآمد، ولی شرکت اپل از این حرکت شجاعانه خود، نتیجه گرفته و بازخورد مثبتی از طرف مخاطبان خود برای خرید iMac 24"، دریافت کرده است.
تراشه M1 بکار رفته در ساخت iMac 24"، ساختاری شبیه به چیپ ست گوشیهای هوشمند داشته و تمامی اجزای تشکیل دهنده سخت افزار، بصورت یکپارچه در کنار هم بر روی سیستم ادغام شدهاند (SoC)، تا جای بسیار بسیار کمتری را اشغال کنند و به تبع همین شاخصه، شرکت اپل توانسته تغییرات اساسی را در طراحی آی مک 24 اینچی ایجاد کرده و نقطه عطفی در طراحی و تولید اینگونه کامپیوترها ایجاد نماید.
در مقایسه ابتدایی بین آی مک 21.5 اینچی مبتنی بر پردازنده اینتل و 24 اینجی که از پردازنده M1 استفاده میکند، تنها ایرادی که میتوان به آی مک 24 اینچی m1 گرفت، اینست که امکان تغییر پیکربندی و جابجایی اجزای چیپ و ارتقاء آنها توسط کاربر وجود ندارد، ولی تا به کار با آن نپرداختهاید، نمیتوانید قضاوت درستی درباره عملکرد این غول جدید اپل که سرشار از تکنولوژی است، انجام دهید.
iMac 24" از لحاظ کیفی آنقدر عالی است که نسبت به کیسهای معمولی (حتی در شرایط نابرابر از لحاظ مشخصات)، بسیار به صرفهتر میباشد، زیرا عملکرد CPU در iMac 24" تا 85 درصد سریعتر از مدلهای قبلی آیمک بوده و عملکرد گرافیکی آن نسبت به بهترین پردازندههای گرافیکی جهان، تا 2 برابر بهتر شده و در اجرای برنامهها و بازیهای پر حجم و سنگین مانند Photoshop و Premier و Asphalt و... عملکردی بسیار روان و سریع از خود به نمایش گذاشته و هیچگونه نگرانی از بابت کمبود سرعت یا قدرت گریبانگیر شما نخواهد بود. جالب اینجاست که این همه کارایی و عملکرد فوق العاده، بدون ایجاد سروصدا و حرارت در دسترس کاربر میباشد.
میباشد.
توضیح:
الف. در مدل اول، پردازنده M1 دارای CPU 8هستهای (شامل 4 هسته عملکرد و 4 هسته کارآیی) و GPU 7هستهای و موتور عصبی 16 هستهای به همراه 256 گیگا بایت حافظه داخلی و 8 گیگا بایت رم میباشد.
در این مدل میتوان با پرداخت هزینه بیشتر، مقدار رم را به 16 گیگابایت و مقدار حافظه داخلی را نیز تا 512 گیگابایت یا 1 ترابایت افزایش داد.
ب. در مدل دوم پردازنده M1، دارای CPU 8هستهای (شامل 4 هسته عملکرد و 4 هسته کارآیی) و GPU 8هستهای بوده و موتور عصبی 16هستهای به همراه 8 گیگابایت رم بوده و مقدار حافظه داخلی آن 256 یا 512 گیگابایت میباشد.
در این مدل میتوان با پرداخت هزینه بیشتر، مقدار رم را به 16 گیگابایت و مقدار حافظه داخلی را نیز تا 1 یا 2 ترابایت افزایش داد.
در مجموع میتوان اینگونه عنوان کرد که در مدلهای استاندارد ایمک 24 اینچی m1 که حافظه 256 گیگابایتی دارند، GPU میتواند 7 یا 8 هستهای باشد و تعداد پورتها نیز 2 عدد است و در مدلهایی که حافظه 512 گیگابایتی دارند، GPU حتما 8 هستهای بوده و تعداد پورتها نیز 4 عدد خواهد بود و پورت شبکه در کنار آداپتور اضافه میشود.
ذکر این نکته در اینجا لازم است که داشتن یک هسته کمتر، در بخش پردازنده گرافیکی، برای کاربران غیر حرفهای اصلا محسوس نیست و فقط کاربرانی که به عملیات بسیار سنگینتر و فوق حرفهای میپردازند، احتمالاً نیاز به هسته بیشتر در پردازنده گرافیکی خواهند داشت.
ابتدا به ساکن، باید بگوییم که با ورود تراشه M1 به سیستم iMac 24"، از این به بعد توام با دریافت توانمندیهای جدید در سخت افزار، شاهد تحول در بخش سیستم عامل و نرم افزار نیز خواهیم بود.
همانگونه که در مبحث تراشه ایمک 24 اینچی m1 عنوان شد، انقلابی در پردازنده مرکزی صورت گرفته و از تراشههای اینتل به تراشه M1 انتقال پیدا کرده است و پیرو استفاده از این تراشه جدید، iMac 24"، به ابزاری دست یافته که کاملا متفاوت از قبل بوده و توضیح مفصل آن در همین متن آمده است.
1. یکی اینکه در آی مک 24 اینچی میتوانیم با استفاده از ابزار واسط Rosetta 2، بطور همزمان از نرم افزارهای قدیمی (مربوط به پردازنده اینتل) و نرم افزارهای تراشه M1 استفاده کنیم.
2. دوم اینکه میتوانیم از برنامهها و بازیهایی که مربوط به سیستم عاملهای دیگر مانند iOS و iPadOS نیز بهره مند شویم. یعنی آنها را نیز بر روی آی مک 24 اینچی m1 نصب کرده و به کار بگیریم.
اهمیت این قابلیت زمانی بیشتر به چشم میآید که بدانیم ایمکهای مبتنی بر تراشه اینتل نمیتوانستند برنامههای آیپد و آیفون را اجرا کنند و بنابراین انتخاب بسیار کمتری نسبت به iMac 24" داشتهاند.
آی مک 24 اینچی m1 در بدو ورود، با سیستم عامل macOS Big Sur به بازار عرضه شد و طبق آنچه که برای آپدیت نرم افزار و سیستم عامل در محصولات شرکت اپل معمول است، با معرفی macOS Monterey میتواند به این سیستم عامل، ارتقاء پیدا کند که در واقع اولین سیستم عامل جدید، بعد از معرفی و بکارگیری تراشه M1 محسوب میشود.
macOS Monterey بسیار سریع بوده و بلافاصله بعد از روشن کردن سیستم آماده به کار میشود. همچنین در انجام چندین عملیات سنگین بطور همزمان، با آزاد سازی قدرت نهفته در تراشه M1، بسیار سریع عمل کرده و در اجرای برنامههایی مانند Photoshop و Microsoft Office خیلی عالی ظاهر میشود.
در این بین شاید این فکر به ذهن مخاطب خطور کند که در اجرای برنامههایی که از ابزار Rosetta 2 برای اجرا استفاده میشود، کمی کندی به چشم بیاید، ولی باید با قدرت اعلام کنیم که کارها به گونهای روان و سریع و بدون باگ انجام میشود که اصلا نمیتوانید حدث بزنید ابزار واسطی هم در این میان وجود دارد.
سیستم عامل macOS در جدیدترین نسخه خود یعنی macOS Monterey به ویژگیهای دوست داشتنی و جدیدی مجهز شده و Universal Control یکی آنهاست که در حرکتی جالب به مخاطب خود اجازه میدهد با انجام تنظیمات مورد نیاز، از یک کیبورد و موس مشترک برای آی مک، مک بوک و آیپد استفاده کند و اگر این سه دستگاه در کنار هم باشند، نشانگر را بین آنها جابجا کند. در این حالت، کاربر میتواند مثلا یک فایل را از آیپد کشیده و به آیمک یا مک بوک و یا بالعکس، انتقال دهد.
به هر حال از همکاری تراشه M1 و سیستم عامل macOS Monterey آی مک 24 اینچی به تراز بالاتری از قدرت و سرعت میرسد که گوی و میدان را در برابر رقبای سرسخت خود، تصرف میکند.
رهاورد طراحی ظریف و باریک آی مک 24 اینچی توسط اپل، اینست که تعداد پورتهایی که در پشت دستگاه قرار گرفته، دستخوش تغییر شده و در نتیجه در مدل پایه 2 درگاه بسیار سریع تاندربولت4 (Thunderbolt 4) از نوع USB-Type C با سرعتی معادل 40 گیگابایت در ثانیه برای انتقال اطلاعات و یک عدد جک 3.5 میلیمتری هدفون به چشم میخورد و نبود درگاههای معمول، مانند درگاه USB-Type A، درگاه شبکه، درگاه DVI و VGA، کارتخوان، ورودی HDMI و ... را باید با خرید تبدیل و هاب بصورت جداگانه جبران کرد.
البته در مدلهایی که مشخصات بالاتر و در نتیجه قیمت بیشتری دارند (مدلهای استاندارد نوع دوم و یا مدلهای سفارشی)، شاهد حضور دو پورت USB 3.1 از نوع USB-Type C با سرعت 10 گیگابایت در ثانیه برای انتقال اطلاعات، در کنار دو پورت تاندربولت 4 خواهیم بود که تعداد پورتها را به عدد 4 میرساند و از سوی دیگر در این مدلها، یک پورت شبکه نیز بر روی آداپتور و درکنار کابل برق وجود دارد که نشان میدهد، کابل رابط بین آداپتور و صفحه نمایش، میتواند برای انتقال دادهها نیز به کار رود ( همانند هاب عمل میکند).
دوربین وب کم iMac 24" دارای کیفیت p1080 میباشد که سنسور بزرگتری داشته و نور بیشتری را جذب میکند و رزولوشن و کیفیت تماسهای تصویری، تا دو برابر نسبت به نسل قبل ارتقاء یافته است و با توجه به پردازش سیگنالهای تصاویر، توسط تراشه M1، کیفیتی تحسین برانگیز را به نمایش میگذارد.
میکروفنهای 3 گانهای که در بدنه آی مک 2021 تعبیه شده، کیفیت استودیویی داشته و برقراری مکالماتی با کیفیت صوتی بالا را امکانپذیر کرده و با قابلیت حذف نویز خود، صدایی طبیعی، شفاف و واضح را در زمان مکالمات یا ضبط پادکست، ثبت میکنند.
iMac 24" دارای 6 اسپیکر با کیفیت بوده و صدایی فراگیر با بیس عمیق و غنی، تولید میکنند.
همچنین از سیستم Dolby Atmos استفاده میکنند، تا صدایی سه بعدی و فضایی تولید کرده و در حضور صفحه نمایش Retina 4.5K احساس رفتن به سینما را در شما ایجاد مینمایند.
همراه با ایمک 2021، یک عدد کیبورد جادویی وایرلس اپل که دارای بدنه آلومینیمی بوده و رنگی مشابه با دستگاه دارد ارائه شده و دارای کلیدهایی برای Spotlight (گزینه جستجوی سریع)، Dictation (برنامه غلط گیری واژگان )، Do Not Disturb (امکان سایلنت کردن تماسها و هشدارها) و Emoji میباشد.
همچنین برای اولین بار در مدلهای رده بالاتر، Touch ID به این کیبورد اضافه شده است. البته برای داشتن کیبورد مجهز به بخش اعداد (Numeric) باید مبلغ بیشتری پرداخت کرد.
یک عدد مجیک موس وایرلس نیز همراه کیبورد و همرنگ دستگاه اصلی ارائه میشود.
کیبورد و موس جادویی تا فاصله 2 متری از دستگاه اصلی، اتصال خود را حفظ میکنند.
اگر میخواهید به اطلاعات کاملی از موس و کیبورد اپل، دست پیدا کنید، میتوانید با مراجعه به صفحه اختصاصی آنها در سایت پارسان می، به مطالعه ویژگیها و قابلیتهای فوق العاده این دو وسیله بپردازید.
آی مک 2021 به بلوتوث نسخه 5 و وای فای نسخه 6 مجهز شده است که هر دو از بهترینها و به روزترینها هستند.
iMac 24 inch m1 علاوه بر تحول اساسی در طراحی ظاهری، برای اولین بار از تراشه یکپارچه M1، (شبیه به گوشیهای هوشمند) استفاده کرده و گام بلندی در جهت تغییر نگرش در نوع پردازندههای بکار رفته در تولید کامپیوتر برداشت.
در این سیستم از حرارت بالای معمول در سایر پردازندههای که بر اثر کار کردن به وجود میآید خبری نبوده و مزیت دیگر آن اینست که تمامی نرم افزارهای وابسته به تراشه اینتل و همچنین یک دنیا از بازیها و نرم افزارهای آیفون و آیپد در دسترس ایمک 24 اینچی m1 میباشد، که قبلا نبود.
صفحه نمایش ظریف و با کیفیت، وب کم جدید و عالی، اسپیکر و میکروفنهای بهینه، پورتهای پرسرعت و تنوع رنگبندی و... همگی از برتریهای آی مک 24 اینچی m1 است.
در حال حاضر ایمک 2021 m1 24 inc، جدیدترین کامپیوتر همه کاره اپل و از اعضای خانواده آی مک محسوب میشود.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت ✦پارسان می✦ می باشد.
طراحی سایت توسط گروه تخصصی آرمانیک